reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

wlasnie nie mam z kim to jedyny lekarz u nas jutro bede myslec dalej ........teraz jest 124.94 i tak skacze..denrwuje sie tym bardzo niestety....

w sumie już jest lepiej, pooddychaj głęboko i mierz co jakiś czas, jak dalej tak bedzię a nie ma z kim się skontaktować to do szpitala możesz podjechać, jak bedziesz się nie pokoić.

reklama
w sumie już jest lepiej, pooddychaj głęboko i mierz co jakiś czas, jak dalej tak bedzię a nie ma z kim się skontaktować to do szpitala możesz podjechać, jak bedziesz się nie pokoić.

napewno tak zrobie..mierze i zapisuje ..tabletki biore..mysle ze poki co nic wiecej nie zrobie..a jutro zobacze .maz beddzie jutro w domku bedziemy dzialac w razie czego ..oby nie bylo potrzeby ..a z tym oddychaniem to ciezko maly tak uciska na przepone ze oszalec mozna hahhaha nawet lezenie jest meczace jednak 5 poduszek robi swoje hahahhahahahahahha

Ja dziś też po wizycie. Szyjka skrócona ale zamknięta. Mała nadal w najlepsze siedzi i chyba uprawia jogę, ale ma jeszcze trochę czasu - może się odwróci. Wynik Hbs antygen ujemny. Czekam jeszcze na paciorkowce, może jutro się dowiem jak to z nimi u mnie jest.
Gin się śmieje, że jestem nadaktywna i on nie wie jak mnie utrzymać w ryzach, bo jak siadłam na fotelu to mi się macica postawiła znowu i nie chcąc za bardzo uciskać żeby czegoś nie uszkodzić nie mógł mnie zbadać spokojnie ;) Mam spasować na dwa tygodnie, żeby dotrzymać do 38tygodnia, a potem mogę dopiero zacząć skakać, sprzątać, chodzić po galeriach handlowych i co tylko zechcę :) Kolejna wizyta za dwa tygodnie, obym faktycznie dotrwała.

Ona a jak Twoje obrzęki?? I co na nie łykasz, że tak ładnie siusiasz?? Ja biorę cyclo 3 fort i musiałabym nie chodzić, żeby nie mieć spuchniętych nóg ;) najlepiej jest po dziennej drzemce ;) a tak to wystarczy 10 minut przy garnku nawet i już czuję mrowienie.. a przybieranie na wadze, to mi po tygodniu zapisywania wagi wyszło 2kg.
Odpoczywaj, żebyś miała siłę zrobić babcię na bóstwo ;)

Ja tylko żeby nie zapomnieć - mam wizytę w następną środę na 17-tą - dzwoniła położna z zamówieniem to przy okazji poprosiłam żeby mnie gdzieś na środę wcisnęła:-p;-):tak:.

juliaidaro nie denerwuj się, bo to przez to masz takie ciśnienie... Spokojnie, może niech ci ktoś zmierzy ciśnienie a ty zajmij się np oglądaniem gazeteki czy coś, tak żebyś się wyluzowała... nie martw się będzie wszystko ok.

juliaidaro nie denerwuj się, bo to przez to masz takie ciśnienie... Spokojnie, może niech ci ktoś zmierzy ciśnienie a ty zajmij się np oglądaniem gazeteki czy coś, tak żebyś się wyluzowała... nie martw się będzie wszystko ok.

miejmy nadzieje,ze to nerwy poteguja ....bo wiadomo pojrzy sie na cisnienie jest wysokie to odrazu czarny scenariusz..ale slucham poki co lekarza i wrzucam naluz..zobaczymy jutro:)

Ona a jak Twoje obrzęki?? I co na nie łykasz, że tak ładnie siusiasz?? Ja biorę cyclo 3 fort i musiałabym nie chodzić, żeby nie mieć spuchniętych nóg ;) najlepiej jest po dziennej drzemce ;) a tak to wystarczy 10 minut przy garnku nawet i już czuję mrowienie.. a przybieranie na wadze, to mi po tygodniu zapisywania wagi wyszło 2kg.
Odpoczywaj, żebyś miała siłę zrobić babcię na bóstwo ;)

Malinko biore 2 razy dziennie po 2 tabletki Hydrochlorothiazidum Polpharma, podobno są to jedyne żeby schodziła woda. A dzisiaj znowu nabrałam wody i już je łykłam więc zaczyna się latanie, ale trzeba wode pić przy nich tak około 2,5 litra ;-)

reklama
Do góry