My już po wizycie... i jestem przerażona :-)))
Szyjka skrócona, ma bodajże ok. 1cm.. jeszcze zamknięta, ale czop mi podobno odchodzi. Główka już ułożona nisko w kanale rodnym!! aaaa
))
Wizyta mam we wtorek i wtedy prawdopodobnie da mi skierowanie na środę do szpitala, bo ma wtedy dyżur! Nie no ale jazdaaa
) Doktorek uważa, że ciąża już w sobotę będzie donoszona i mogę spokojnie rodzić, a ja szczupła to lepiej jak wcześniej urodzę, niż potem jakiegoś klocka. W szpitalu będę miała USG, morfologię etc. i mam się nie przejmować płytkami krwi, bo mam poniżej normy, ale nie jest źle i damy radę. Ale i morfologię i tak sobie w poniedziałek zrobię u siebie, żeby mieć w razie czego.
Oooo matko dziewczyny.. teraz to się naprawdę boję, a jednocześnie cieszę i no.. straszne emocje..
))
Szyjka skrócona, ma bodajże ok. 1cm.. jeszcze zamknięta, ale czop mi podobno odchodzi. Główka już ułożona nisko w kanale rodnym!! aaaa
Wizyta mam we wtorek i wtedy prawdopodobnie da mi skierowanie na środę do szpitala, bo ma wtedy dyżur! Nie no ale jazdaaa
Oooo matko dziewczyny.. teraz to się naprawdę boję, a jednocześnie cieszę i no.. straszne emocje..