reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Masakra z tymi polozynymi tutaj. Chociaz ja ostatnio wyszlam zaskoczona bo moja polozna byla na urlopie i dali mi inna na ten dzien i byla super!! Siedzialam tam 40 minut i wszystko mi powiedziala co i jak... nie tak jak moja;/ Czyli i w UK mozna fajnie trafic... szkoda tylko, ze nastepna wizyte mam z GP a z polozna widze sie w 41 tygodniu;/
Ruda brak zlych wiesci to dobre wiesci wiec trzeba sie cieszyc:)

reklama
AA no pewnie. Ja wcale nie narzekam ;-):-D
A co do poloznych tutaj zazwyczaj nic szczegolnego nie mam. Zalezy na kogo sie trafi. Teraz trafilam na taka malomowna, ktora sprawdza co ma sprawdzic i dziekuje.
Czasem uda mi sie trafic na taka od ktorej idzie sie czegos dowiedziec ;-)
No ale mlody wyjdzie kiedy bedzie mial na to ochote ;-) wazne ,ze nic zlego sie nie dzieje :)

No to ja po wizycie, posiadam rozwarcie na 1cm więc pomału się dzieje.. jakby się coś działo więcej to ginek ma w środę dyżur i mam przyjechać, a jak nie to mam w piątek wizytę, a w sobotę i niedziele ma znowu dyżur i chyba mnie wtedy weźmie do szpitala.. jak dla niego to najlepszym sposobem na te płytki byłby szybko poród ;-) bo nie są złe, tak jak pisała Vetka, ale troszkę spadają, więc poród były najlepszym rozwiązaniem. Jutro pojadę jeszcze do hematolog i zobaczmy co ona na to.

No to ja po wizycie, posiadam rozwarcie na 1cm więc pomału się dzieje.. jakby się coś działo więcej to ginek ma w środę dyżur i mam przyjechać, a jak nie to mam w piątek wizytę, a w sobotę i niedziele ma znowu dyżur i chyba mnie wtedy weźmie do szpitala.. jak dla niego to najlepszym sposobem na te płytki byłby szybko poród ;-) bo nie są złe, tak jak pisała Vetka, ale troszkę spadają, więc poród były najlepszym rozwiązaniem. Jutro pojadę jeszcze do hematolog i zobaczmy co ona na to.

ważne że gin ma wszystko pod kontrolą i będzie dobrze! :-) trzymam kciuki:-)

Ruda- super ze wsio ok z Leonem????????????:tak::tak: a ty za kazdym razem masz inną połozną?? bo ja mam cały czas tę samą

pinka ja jezdze na wizyty do health centre (moglam wybrac miedzy hc a szpitalem) i tam w tych terminach co ja chodze sa 3 polozne, wiec zalezy ktora wolna to do tej sie wchodzi, dlatego nie zawsze jestem u tej samej....

Tak- prawodopodnie bedzie Leon :-D
przy Bartoszku wybieralam ja, a teraz T. .chcial Dominika,a ja nie chcialam sie zgodzic.Wiec dostalam do wyboru Dominik albo Leon
Wybralam Leon :-D

wredniak masz rozwarcie juz?? a co z naszym rodzeniem razem??:-) ale ci dobrze a boli cie cos? albo cos odchodzi??

wredniak masz rozwarcie juz?? a co z naszym rodzeniem razem??:-) ale ci dobrze a boli cie cos? albo cos odchodzi??

No Kochana musisz mnie dogonić! ja cofnąć już się nie mogę hihi ano mam rozwarcie na 1 cm :-) i zrobiło się ono od czwartku, przez weekend, a nie czułam jakiś większych bóli, a czop mi dalej odchodzi, wcześniej myślałam, że mam taki śluz, ale ginek mnie uświadomił, że to pomału czop odchodzi :-)

reklama
super :) strasznie sie ciesze i uwazaj teraz na siebie:) dobrze ze cie ktos wogole bada dopochwowo...mnie tam nikt nie bada... no oprocz emka (w pewnym sensie) ale on nie ginek:-p

Do góry