reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
pinus bo pamietasz ze krwawilam nie? po tym krwawieni u mialam miec check up w szpitalu z ginkeim nie z polozna czy wszystko ok po 2 tyg i mialam ale po 3 tyg i potem ze kilka dni mialam GP tylko to bylo w 37 tyg i teraz polozna 3 dni po GP bo jedzie na holidaya i pozniej juz bysmy mogly nie zdazyc planu porodu skompletowac i temu dali mi tydzien wczesniej a nie tydzzien pozniej...do wyboru mialam teraz albo 8 marca gdzie ja na 12go mama termin...wiec specjalnie nie bylo wyjscia...
EDIT:
jeszcze ona do mnie z takim haslem...ooo jak ci sie brzuszek obnizyl a jaki twardy???!!! a ja na to ze taki juz kilka dni jest a ona ooo to rodzimy juz prawie...tak sobie pomyslalam: SUPER, FAJNIE ZE MI POWIEDZIALAS HAHA
EDIT:
jeszcze ona do mnie z takim haslem...ooo jak ci sie brzuszek obnizyl a jaki twardy???!!! a ja na to ze taki juz kilka dni jest a ona ooo to rodzimy juz prawie...tak sobie pomyslalam: SUPER, FAJNIE ZE MI POWIEDZIALAS HAHA

Ostatnia edycja:
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Witam!
Dziewczyny moze wy mnie poratujecie!!! Od 3 dni mam silne uplawy, czasami biale ale 90% bezbarwne poprostu jak woda..... bylam wczoraj w szpitalu zrobili ktg i wyslali do domu.... jedno co sie dowiedzialam ze jak maly bedzie chcial wyjsc na swiat to mam wrocic....jakois mnie to przeraza!!! A dzis mialam spotkanie z polozna i powiedziala ze mam za maly brzuch na jej oko i mam jutro jechac na usg bo moze byc dzidzia za malutka(wczoraj bedac w szpitalu nic nie mowili)....sama juz niewiem jestem bardzo zdenerwowana. Czy ktoras miala podobne objawy??
Pozdrawiam....
Dziewczyny moze wy mnie poratujecie!!! Od 3 dni mam silne uplawy, czasami biale ale 90% bezbarwne poprostu jak woda..... bylam wczoraj w szpitalu zrobili ktg i wyslali do domu.... jedno co sie dowiedzialam ze jak maly bedzie chcial wyjsc na swiat to mam wrocic....jakois mnie to przeraza!!! A dzis mialam spotkanie z polozna i powiedziala ze mam za maly brzuch na jej oko i mam jutro jechac na usg bo moze byc dzidzia za malutka(wczoraj bedac w szpitalu nic nie mowili)....sama juz niewiem jestem bardzo zdenerwowana. Czy ktoras miala podobne objawy??
Pozdrawiam....
buziaczek1
MADZIULKA - ja od wczoraj mam biale takie perlowe bardzo geste sie leja ze mnie ale mam bole nieciekawe do tego wiec nie wiem ...jak robili ktg i wszystko bylo ok to nie wydaje mi sie zeby sie cos zlego dzialo bo w szpitalu by ci powiedziano chyba;-) nie martw sie jeszcze na zapas
wredniak rudzikco do herbatek to ja nic nie pilam do dzis bo sie balam pic ta herbate z tych lisci malin ale jak mi polozna powiedziala ze jest udowodnione ze skraca ona czas porodu az o godzine to sie za nia wzielam:-) wszystko zrobie byle jak najkrocej i jak najmniej bolalo :-)
wredniak rudzikco do herbatek to ja nic nie pilam do dzis bo sie balam pic ta herbate z tych lisci malin ale jak mi polozna powiedziala ze jest udowodnione ze skraca ona czas porodu az o godzine to sie za nia wzielam:-) wszystko zrobie byle jak najkrocej i jak najmniej bolalo :-)
Ostatnia edycja:
buziaczek ja tez kilka dni temu zaczelam juz pic.
Poloznej pytalam czy juz moge.Powiedzala,ze tak.
Zreszta ta herbatka nie przyspiesza terminu porodu co sam porod wlasnie. Skurcze sa po niej mocniejsze ale bardziej efektywne ,dlatego porod moze byc szybszy.
A dziewczyny to chyba maja jakies magiczne wywary na przyspieszenie terminu
bo koniec lutego a tu wszystkie sie rozpakowuja po kolei hehe
Poloznej pytalam czy juz moge.Powiedzala,ze tak.
Zreszta ta herbatka nie przyspiesza terminu porodu co sam porod wlasnie. Skurcze sa po niej mocniejsze ale bardziej efektywne ,dlatego porod moze byc szybszy.
A dziewczyny to chyba maja jakies magiczne wywary na przyspieszenie terminu
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Buziaczek jak juz kiedys pewnie pisalam ze ja niestety pracuje dla sluzby zdrowia i moze dla tego mam do nich zerowe zaufanie, bo niestety widze na codzien co sie dzieje z pacjetami w uk...........
reklama
buziaczek1
ale mnie bola plecy...masakra...
rudzik - a co do tych wywarow to az tak mi nie zalezy na przyspieszeniu porodu... mi tam zalezy zeby emek byl w domu i mnie do szpitala zawiozl a co bedzie potem to sie okaze
tak wiec mnie najbardziej przeraza tam dojazd a nie sam porod
madziulka - to ja juz nie wiem bo jak im nie zaufam to kto mi porod przyjmie??
rudzik - a co do tych wywarow to az tak mi nie zalezy na przyspieszeniu porodu... mi tam zalezy zeby emek byl w domu i mnie do szpitala zawiozl a co bedzie potem to sie okaze

madziulka - to ja juz nie wiem bo jak im nie zaufam to kto mi porod przyjmie??