reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

buziaczek no najwazniejsze to dojechac do szpitala :p
ja tam spokojnie czekam na swoja kolej :p
choc nie powiem- wieczorem mnie taki stres lapie,ze chyba zaczne melise pic przed snem :p

reklama
wiesz ja tak mialam kilka dni temu teraz jestem dziwnie spokojna wlasnie robilam sobie wtedy meliske i powiem ci ze polecam bo naprawde mi pomagalo melisa na zmiane z rumiankiem...
tylko ze teraz ja praktycznie nie moge juz chodzic bo tak mnie spojenie nawala:zawstydzona/y: jedyne co mnie martwi to to ze moj emek ma 3 d ni wolne a pracuje 4 dni w tyg od 8 rano do 10 wieczorem i to weekendy sa najgorsze bo wtedy sa strasznie zajeci w restauracji i nie chce go wtedy niepokoic i wiem ze on sie tego wlasnie chyba boi weekendow wiec ja moge rodzic od pon do czwartku najlepiej:) oby tylko ta polozna nie wykrakala tego porodu a jesli juz to moj maz ma wole w czwartek teraz i piatek to moge rodzic w te dni a potem znowu nie:)
a w te przyspieszacze to juz sama nie wiem czy wierzyc czy nie??:eek::-)

buziaczku o spojeniu to sie nawet nie odzywam :p boli,boli, a najgorzej jak zakladam np. legginsy na stojaco, i podnosze jedna noge lekko do gory... oo wtedy jest bol hehe no ale, juz blizej niz dalej wiec nie narzekam :p

wlasnie oby odo konca :-):tak:juz tylko troche i ciekawe czy dotrzymam do 9 marca mojej nastepnej wizyty?? dobrze ze ja poprosilam zeby mi do domu przyszla bo bym chyba na drugi koniec miasta juz nie dodreptala z tym dzieckiem miedzy udami:zawstydzona/y:

ja nastepna wizyte mam 7go marca u poloznej, za tydzien niby gp powinnam odwiedzic (no ale nie wiem jeszcze czy sie wybiore)

hej dziewczęta, ja też już po wizycie - ktg i usg. Tętno Natki bardzo ładne, skurczy zero - nawet jak mała dość mocno kopała to wykres był prawie płaski. Główką skierowana jest w dół ale jeszcze swobodnie nią kręci co oznacza, że nie przystawiła się jeszcze do szyjki, waga 3043 g - w normie ale w dolnej granicy normy więc będziemy obserwować, czy do przyszłego tygodnia jeszcze przybierze na wadze - jeżeli do tego czasu nie urodzę a mała nie "utyje" min. 100g to będziemy już wywoływać poród oksytocyną - na razie mamy oddać się z mężem przyjemnościom... Ogólnie jestem zadowolona :-)

reklama
hej dziewczęta, ja też już po wizycie - ktg i usg. Tętno Natki bardzo ładne, skurczy zero - nawet jak mała dość mocno kopała to wykres był prawie płaski. Główką skierowana jest w dół ale jeszcze swobodnie nią kręci co oznacza, że nie przystawiła się jeszcze do szyjki, waga 3043 g - w normie ale w dolnej granicy normy więc będziemy obserwować, czy do przyszłego tygodnia jeszcze przybierze na wadze - jeżeli do tego czasu nie urodzę a mała nie "utyje" min. 100g to będziemy już wywoływać poród oksytocyną - na razie mamy oddać się z mężem przyjemnościom... Ogólnie jestem zadowolona :-)

Katjuszka- w tym tygodniu 3 kg to dolna granica normy? O matko- przeciez dzieci czasem 2900 sie rodza- i jest chyba ok nie?
Super ze tetno jest ok- i chyba jeszcze masz czas skoro mala jeszcze sie za gleboko glowka niewpasowala :)

Do góry