reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
wiesz ja tak mialam kilka dni temu teraz jestem dziwnie spokojna wlasnie robilam sobie wtedy meliske i powiem ci ze polecam bo naprawde mi pomagalo melisa na zmiane z rumiankiem...
tylko ze teraz ja praktycznie nie moge juz chodzic bo tak mnie spojenie nawala
jedyne co mnie martwi to to ze moj emek ma 3 d ni wolne a pracuje 4 dni w tyg od 8 rano do 10 wieczorem i to weekendy sa najgorsze bo wtedy sa strasznie zajeci w restauracji i nie chce go wtedy niepokoic i wiem ze on sie tego wlasnie chyba boi weekendow wiec ja moge rodzic od pon do czwartku najlepiej
oby tylko ta polozna nie wykrakala tego porodu a jesli juz to moj maz ma wole w czwartek teraz i piatek to moge rodzic w te dni a potem znowu nie
a w te przyspieszacze to juz sama nie wiem czy wierzyc czy nie??
:-)
tylko ze teraz ja praktycznie nie moge juz chodzic bo tak mnie spojenie nawala

a w te przyspieszacze to juz sama nie wiem czy wierzyc czy nie??

buziaczek1
wlasnie oby odo konca :-)
juz tylko troche i ciekawe czy dotrzymam do 9 marca mojej nastepnej wizyty?? dobrze ze ja poprosilam zeby mi do domu przyszla bo bym chyba na drugi koniec miasta juz nie dodreptala z tym dzieckiem miedzy udami

katjusza77
szczęśliwa mama :-)
hej dziewczęta, ja też już po wizycie - ktg i usg. Tętno Natki bardzo ładne, skurczy zero - nawet jak mała dość mocno kopała to wykres był prawie płaski. Główką skierowana jest w dół ale jeszcze swobodnie nią kręci co oznacza, że nie przystawiła się jeszcze do szyjki, waga 3043 g - w normie ale w dolnej granicy normy więc będziemy obserwować, czy do przyszłego tygodnia jeszcze przybierze na wadze - jeżeli do tego czasu nie urodzę a mała nie "utyje" min. 100g to będziemy już wywoływać poród oksytocyną - na razie mamy oddać się z mężem przyjemnościom... Ogólnie jestem zadowolona :-)
buziaczek1
brawo katjuszka - nic tylko sie seksic:-)
K
koncia
Gość
katjusza, A czemu będziemy wywoływać, bo chyba coś pominęłam? 

reklama
hej dziewczęta, ja też już po wizycie - ktg i usg. Tętno Natki bardzo ładne, skurczy zero - nawet jak mała dość mocno kopała to wykres był prawie płaski. Główką skierowana jest w dół ale jeszcze swobodnie nią kręci co oznacza, że nie przystawiła się jeszcze do szyjki, waga 3043 g - w normie ale w dolnej granicy normy więc będziemy obserwować, czy do przyszłego tygodnia jeszcze przybierze na wadze - jeżeli do tego czasu nie urodzę a mała nie "utyje" min. 100g to będziemy już wywoływać poród oksytocyną - na razie mamy oddać się z mężem przyjemnościom... Ogólnie jestem zadowolona :-)
Katjuszka- w tym tygodniu 3 kg to dolna granica normy? O matko- przeciez dzieci czasem 2900 sie rodza- i jest chyba ok nie?
Super ze tetno jest ok- i chyba jeszcze masz czas skoro mala jeszcze sie za gleboko glowka niewpasowala