reklama
K
koncia
Gość
oo pastelko, to czekamy na wieści i pakuj się, pakuj 
futrzakowa
yea! to ja!
Pastelko - to pakuj się
i czekamy na wieści
A ja wróciłam właśnie od gina:-) serduszko bije... mały waży ok 3200/3300 ... do porodu powinien ważyć tak 3500-3700... łożysko jeszcze nie do końca wykształtowane więc szybszy poród nie powinien mnie zaskoczyć:-) czyli wszystko w porządku :-)

A ja wróciłam właśnie od gina:-) serduszko bije... mały waży ok 3200/3300 ... do porodu powinien ważyć tak 3500-3700... łożysko jeszcze nie do końca wykształtowane więc szybszy poród nie powinien mnie zaskoczyć:-) czyli wszystko w porządku :-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Futrzaczku - lubimy takie wieści 

ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Witam!!! Ja juz po usg z mlodym wszystko ok, potwierdzili ze na 100% chlopak
wazy 2700g takze oki i przygotowany do porodu
teraz tylko czekac.....pozdrawiam
Po wizycie:
Głowa Zosi w kanale, szyjka zgładzona i jest rozwarcie na 2 palce, waga 3050 g /czyli w 4 tyg. +1050g/. Płucka wg ginki gotowe bo brałam sterydy. Skurcze są. aaa z Wiktorkiem to jak uzyskałam 0.5cm rozwarcia to po 7,5 godz. miałam 3,5cm, a po kolejnej godzince 10cm... więc mamy stresa.Bo teraz ma pójść szybciej.
Jutro jak doczekam idę do alergologa jeszcze a po wizycie na oddział i tam zadecydujemy co dalej po badaniu.
Plecki mnie rypią, bóli brak![]()
idę się dopakować buu strach się bać
pastela jeszcze ty mnie nie dobijaj;-( a ciesze sie ze Zoska juz gotowa trzymam kciuki za szybki poród!!!!!!!!!!!
futrzak- no to rzeczywiscie spokojnie mozesz czekac gratuluje dobrych wiesci
reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
Futrzaczku i Pastelko - dobre wieści to super wieści! lubimy takie!!!
teraz możecie spokojnie czekać na swoje dzidziusie