reklama
H
Harsharani
Gość
A moja polozna dzisiaj nie dala mi nawet 3 dni... Czyli jak sie uda to dam rade do konca tygodnia 
mamii
Fanka BB :)
Pastelko &&&&&&& do boju
trzymaj się dzielnie, może już niedługo i będzie córa z Tobą
Futrzak rewelacja, najważniejsze, że wszystko dobrze
tylko wykorzystaj ten czas od dzidziusia, który się jeszcze nie pcha na świat, na odpoczynku trochę, a nie na pracę ;-)
Madziulka super wieści, waga synka podobna jak moja tydzień temu (też w 37tc), więc to będą pewnie takie nasze kruszynki :-)

Futrzak rewelacja, najważniejsze, że wszystko dobrze

Madziulka super wieści, waga synka podobna jak moja tydzień temu (też w 37tc), więc to będą pewnie takie nasze kruszynki :-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Harshka - to co? torba przy drzwiach, chłopaki poinstruowane, buty wypastowane? znaczy się gotowa??
Marta1981
Rodzyneczka
Ej, co Wy na potęgę będzie się rozpakowywać?
Chciałam wysłać do Ewi, sms-ka że podczas badania wody mi odeszły i jadę rodzić

- ale dałam sobie spokój
:-).
Pawełek waży prawie 3400g i nadal rośnie - w ciągu 3,5 tygodnia 1200 przybył
. Serducho wali jak szalone, niestety gin wymienił monitor ten co ja patrzyłam zawsze i kabel nie łączył, więc tylko on widział młodego
. Wszystko jeszcze wysoko, daleko, twardo, nie przygotowane i następną wizytę mam na 17-go marca
, w razie czego 18-go idę na porodówkę bo akurat ma dyżur
Chciałam wysłać do Ewi, sms-ka że podczas badania wody mi odeszły i jadę rodzić

Pawełek waży prawie 3400g i nadal rośnie - w ciągu 3,5 tygodnia 1200 przybył

buziaczek1
marta a to bys dala czadu 
dobre

patik80
Dziewczyny! kolejny dzień pełen wrażeń i dobrych wieści... tylko się cieszyć!
Pastela a to Ci niespodzianka;-) jutro może się wiele zdarzyć, trzymam kciuki! mam nadzieję ze Twój Wiktorek spokojnie zniesie nieobecność mamy
futrzakowa taki błogi spokój płynie z Twojego posta...chyba cieszysz się z tego danego Ci czasu, co? super że z synkiem wszystko w porządku:-)
madziulka no i 100% chłopak stoi w kolejce marcjańskich dzieciaczków;-) gratuluje! waga jak najbardziej w normie, więc nie ma co się martwić...
hars och ciekawa jestem na ile słowa położnej się sprawdzą...ale patrzę na suwaczki no i Ty przecież na finiszu jesteś, więc kto wie, bedziemy trzymać kciuki i wyczekiwać wieści:-)
edit
Marta super że Pawełek zdrowy i ciałka nabiera:-) wszystko wysoko i nieprzygotowane bo Ty przecież jeszcze masz wesele zaliczyć, no i synek chce Ci dać jeszcze szansę na dobrą zabawę
Pastela a to Ci niespodzianka;-) jutro może się wiele zdarzyć, trzymam kciuki! mam nadzieję ze Twój Wiktorek spokojnie zniesie nieobecność mamy

futrzakowa taki błogi spokój płynie z Twojego posta...chyba cieszysz się z tego danego Ci czasu, co? super że z synkiem wszystko w porządku:-)
madziulka no i 100% chłopak stoi w kolejce marcjańskich dzieciaczków;-) gratuluje! waga jak najbardziej w normie, więc nie ma co się martwić...
hars och ciekawa jestem na ile słowa położnej się sprawdzą...ale patrzę na suwaczki no i Ty przecież na finiszu jesteś, więc kto wie, bedziemy trzymać kciuki i wyczekiwać wieści:-)
edit
Marta super że Pawełek zdrowy i ciałka nabiera:-) wszystko wysoko i nieprzygotowane bo Ty przecież jeszcze masz wesele zaliczyć, no i synek chce Ci dać jeszcze szansę na dobrą zabawę

Ostatnia edycja:
reklama
Pastela, a tak mówiłaś, że ty to na pewno przenosisz ;-) Trzymam kciuki, żebyś po jutrzejszych wizytach miała pełną jasność sytuacji
Marta, czyli na weselu spokojnie się jeszcze pobawisz :-)
Futrzakowa, madziulka - dobrze, że wszystko dobrze
Harsh, hihi, ja w piątek usłyszałam od położnej dokładnie to samo co ty dzisiaj
Do poniedziałku miałam nie wytrzymać a efekt jest taki, że dalej się kulam tylko w domu się nade mną trzęsą i nawet stęknąć swobodnie nie mogę, bo zaraz łapią za torbę i czekają w gotowości 
No ale mam nadzieję, że chociaż u ciebie to się sprawdzi, bo przecież my to już naprawdę na końcówce jesteśmy..
Marta, czyli na weselu spokojnie się jeszcze pobawisz :-)
Futrzakowa, madziulka - dobrze, że wszystko dobrze

Harsh, hihi, ja w piątek usłyszałam od położnej dokładnie to samo co ty dzisiaj