reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Zaczarowana, świetne wiadomości! Gratulacje!!!

franekkimono
Zaczarowana jeszcze raz gratuluje,fasolka to już nie fasolka tylko piękny maluteńki człowieczek!Już nie mogę sie doczekać jak swoje takie zobacze :-)
Zaczarowana suuuuuuuuuuuuuper też mi się buzia śmiała jak czytałam post 

od wczoraj go wypatrywałam
matko ale z tej lakarki to debil skończony!!!!!!!bez uczuć!!!!!najważniejsze że małe dobrze i już 3cmm wow 
Cwietka a co Ty taka pewna chłopca czyżby u Was same chłopaki się rodziły
a pierwszej to nie masz babeczki????????????
Cwietka a co Ty taka pewna chłopca czyżby u Was same chłopaki się rodziły
ktr
:)
Zaczarowana - gratulacje!!!!
hej dziewczyny. wczoraj bylam na wizycie
cudowne uczucie zobaczyc na monitorze takiego malego człowieczka:-):-):-)maluch ma 3.4 cm, z poczatku chyba spał i lekarz powiedział, ze powinno być już widać ruchy i Mały jak na zawołanie pomachał rączkami i nóżkami:-):-), ale się cieszyłam. Nawet serduszko usłyszałam na chwilkę, a biło jak szalone. Termin porodu zmienił mi sie na 31.07. ale zostaję z Wami. W końcu doczekałam się karty ciązy:-)Wyniki mam dobre i następna wizyta 1 lutego, aż 4 tygodnie a już się nie mogę doczekać:-):-):-). wieczorem wrzucę fotkę:-)
reklama
aleksandral
Jagoda23 - gratuluję!!! :-) Jak miło jest czytać takie wpisy... Czekam z niecierpliwością na fotencję
Widzę po suwaczkach, że to Twoje pierwsze maleństwo? Ja również noszę swoją pierwszą gwiazdkę, niesamowite uczucie prawda? :-) U mnie jeszcze 10 dni do kolejnego USG... Też chcę już zobaczyć jak do mnie macha 
Widzę po suwaczkach, że to Twoje pierwsze maleństwo? Ja również noszę swoją pierwszą gwiazdkę, niesamowite uczucie prawda? :-) U mnie jeszcze 10 dni do kolejnego USG... Też chcę już zobaczyć jak do mnie macha