reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
po wczorajszej wizycie wszystko ok. Maleństwo ma prawie 200 g, rośnie zgodnie z wiekiem ciąży. Jedynie hemoglobina mi spadła i muszę brać żelazo :wściekła/y:, ale to z powodu moich wymiotów i nie jedzenia mięsa. No cóż spodziewałam się tego.
Kolejną wizyte mam 19.02, ale to już z badaniem echa serca.

haust gratuluje synka :)

sokoja niezły smok 200g :) fajnie, że wszystko prawidłowo.

makota 3mam kciuki, żeby było pozytywnie i żebyś się o tym dowiedziała jak najszybciej.

u mnie wizyta 26.02, mam zrobić morfologię i mocz, sama jestem ciekawa czy już mi lecą parametry czy nie.. w poprzednich ciążach brałam mocniejsze żelazo (Tardyferon Fol) bo witaminki ciążowe nie dały rady... ale w sumie u mnie bobas nie jest jeszcze taki duży.

USG połówkowe będę mieć chyba na finiszu 5-miesiąca, czyli 22 tydzień, bo robię w innym gabinecie lekarki z lepszym sprzętem, a obecną wizytę w lutym, mam w "gorszym". Też się nie mogę doczekać tego badania, kiedy sprawdzimy narząd po narządzie i... wszystko będzie dobrze. Innego scenariusza nie przyjmuję ;-)

pozdrawiam i 3mam kciuki za Wasze wizyty i dzieciątka.

reklama
Do góry