reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Anilewe super gratuluje udanej wizyty :-), nozka Zgrabna :-).

Ninja - Jeśli chodzi o krwiaki to dziewczyny maja rację wchlonie sie ,lez i bedzie dobrze,najważniejsze ze z kropkiem dobrze :-).

reklama
Gratulacje. Piękna nóżka :) ja niestety nie mam dobrych wieści. Wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Prawdopodobnie zrobił mi się krwiak. Na szczęście z maluszkiem na razie wszystko dobrze, ale różnie może jeszcze być. Póki co zostaje w szpitalu :( a tak się cieszyłam z wczorajszych dobrych wyników badań.

Ninja jeśli to krwawienie z krwiaka to faktycznie nie ma powodów do paniki. Poleżysz trochę, poobserwują Cię i będzie dobrze. Uszy do góry, maluch rośnie zdrowo i to jest najważniejsze.

Cześć dziewczyny. Dzisiaj była moja kolej na wizytę, bardzo się stresowałam, bo mam niski progesteron ale doktorka mnie pocieszyła i powiedziała, że bąbelkowi widocznie tyle wystarczy a w razie gdyby coś się działo mam brać Luteinę. Widziałam robaczka i nawet widziałam jak się rusza! :) cudny widok :) załączam zdjęcie, ale niestety jest bardzo złej jakości. Aha maluszek ma 3 cm :)

Załączniki

• P1020782.jpg
    P1020782.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 133
Dziewczyny, składałam Wam juz gratulacje na ogólnym ale zrobie to jeszcze raz: gratuluje pieknie rozwijających sie maleństw!

Jestem i ja po wizycie :)
Widziałam mojego misia :) wyglada jak miś haribo :)
Maleństwo ma 2,48 cm co odpowiada 9t1d. Serduszko bije jak dzwon. FHR 173.
Wg pani doktor wszystko wyglada super i nie ma sie do czego przyczepić. I tego staram sie trzymać!
Dziękujemy za kciuki!

Kolejne Usg (genetyczne) 18.12, a potem kolejna wizyta 27.12

reklama
Fantastycznie. Wszystkie planowane wizyty sie udaly. Również gratuluję misia haribo i balwanka i innych małych pociech.

Pola ja mialam jeszcze usg robione przez praktykantke i ona idenycznie zmierzyla bobo jak u ciebie ale trzymam sie dokladniejszego pomiaru wykwalifikowanej pani.

Ostatnia edycja:
Do góry