reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Witajcie ja dawno tu nie zaglądałam bo byłam z małym u mamy i już wróciłam wczoraj miałam wizyte i zdrowe dzidzi ale nie dowiedziałam się płci ale na moje oko to dziewczynka ale sama nie wiem a tętno było 144 to nie wiem a to zdjecie maluszka moje.jpg

Załączniki

• moje.jpg
    moje.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
wróciłam z usg, tym razem ciąża wyszła młodsza o 3 dni niż z OM, ale z Olą miałam podobnie: najpierw starsza, potem chwilowo młodsza i później znów ruszała z kopyta i była duza. bobasek waży niecałe 300g, mam przyjść za miesiąc na powtórne usg żeby dokładniej serducho zbadać, bo lekarz mówi, że niby wszystko ok, ale póki co serduszko jest małe, a za miesiąc będzie dwa razy większe i będzie lepiej widać, a on woli dmuchać na zimne. no i płeć znamy... Ola będzie miała siostrę :)

malgorzatkar również dołączam się do gratulacji :-D
ja mam jutro wizytę, ale lekarz powiedział, że nie ma potrzeby usg , ale strasznie nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maluszka i nie wiem czy jednak nie wykupię :p jestem ciekawa na kiedy wyznaczy mi połówkowe...

reklama
Do góry