reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ale Wam sie problemow namnozylo na samym finiszu :no:
Mam nadzieje, ze wszystkie urodzimy bez komplikacji i zbednego kombinowania

reklama
Carloska, popieram dziewczyny. Najwazniejsze zeby porod był bezpieczny dla ciebie i dziecka.

Michalina, fajnie ze wyniki w normie.

Hubson, i co urolog powiedział na to crp?

Pola, powiedzial, ze lekko podwyzszone i mam sie nie przejmowac.
A zab boli coraz bardziej, wiec pewnie stad to crp takie.
W poniedzialek powtorze crp, zeby byl swiezy wynik dla gina.
Dzieki, ze pytasz:)

Hubson, wlasnie miałam pytac czy zamierzasz powtorzyc badanie. Dobrze ze to zrobisz to zobaczymy w ktora stronę idzie.

To mówicie żeby poinformować gina że chcę tą wskazaną cesarkę? Ginekolog może odmówić wypisania skierowania prawda? Bardziej sie chyba wystraszyłam tego cc niż sn ;p

I
Pola, powiedzial, ze lekko podwyzszone i mam sie nie przejmowac.
A zab boli coraz bardziej, wiec pewnie stad to crp takie.
W poniedzialek powtorze crp, zeby byl swiezy wynik dla gina.
Dzieki, ze pytasz:)

Ja mialam crp 78 i lekarze mowili aby nie panikowac, wiec tak myslalam, ze u Ciebie bedzie wszystko ok

mam napisane: wskazanie do rozwiaząnia poprzez cięcie cesarskie, ze względów... itd , to nie powinien mieć chyba wątpliwości, bo sie nastawie na te cc a on mi powie ze sie nie zgadza :|

reklama
Do góry