reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze wspomnienia

Wydaje mi się że drugie dziecko wzbudza nowe pokłady miłości, takie z istnienia których nie zdawałyśmy sobie sprawy :-) ale o to trzeba zapytać dziewczyny które mają już przynajmniej dwójkę szkrabów :-D

Mi się marzyła trójka ale na chwilę obecną zostanę raczej przy dwójce :-)

reklama
dla mnie ciaża to był najgorszy chyba okres...zbyt dużo w niej przezyłam...ale chłopców pokochałam odkad zobaczyłam 2 kreski:)
Na drugą9czyli 3 dziecko) za szybko na pewno sie nie zdecyduję..ale w przyszłości nie wykluczam...

Ciąża to był świetny czas :-) Nie miałam żadnych dolegliwości (tylko na początku zgagę) i uwielbiałam pokazywać się z brzuszkiem, a najbardziej lubiłam, gdy wszyscy mogli zobaczyć kopniaki Emilki wymierzane w mój brzuch:-D :-) Miałam świetną cerę, nie przetłuszczały mi się włosy, miałam dużo czasu na dłuuugie spacery, wypłatę na zwolnieniu miałam wyższą... ;-) Piękne czasy. :tak: Tylko styczeń był ciężki- przeszłam na zwolnienie, P. i wszyscy znajomi pracowali, nie wiedziałam, czym się zająć, nic mi się nie chciało... Ale po 2-3tyg. oswoiłam się z nową sytuacją i wrócił typowy dla mnie optymizm :tak:
Tęsknię za ciążą, ale ponownie wciągnęłam się w pracę i coraz trudniej podjąć decyzję o kolejnym dziecku (najpierw myślałam o starankach we wrześniu, potem w grudniu, obecnie jest MOŻE w czerwcu). A po ostatniej wizycie mojej siostry z 3miesięczną córką przekonałam się, że jednak nie chcę całkiem małej różnicy wieku między dziećmi.

Do góry