Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. PO powrocie ze szpitala zostało już "tylko" 83 kg. Teraz ważę 78 kilo (5 tygodni po porodzie). Brzuch prawie się "wchłonął", w porównaniu z tym co było w ciąży ;-). Spodnie wchodzą mi już na dupke, ale zapiąć jeszcze nie zapnę. Musze zrzucić 10 kg do wagi z przed ciąży, a 20 do wagi która zawszę miałam.
mam nadzieje że sie zmobilizuje(dzisiaj pierwsza jazda)...bo przez jakąś diete to raczej nie schudne a juz bym chciała nosic stare jeansy
bo jak mam kupować nowe spodnie to wole zainwestować w sprzęt do ćwiczeń
juz równo 3 tygodnie po porodzie zmieściłam sie bez problemu w spodnie sprzed ciąży
każdego dnia jest coraz lepiej i już w większość rzeczy sie mieszcze :-) także nie jest tak źle jak sie spodziewałam
ale czas zadbać o to aby skóra lepiej wyglądała i trzeba sie zabrać za cwiczenia bo sam żel mustela nie pomoże 
, musze nad talia popracowac.