reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
W pracy mam niektóre sklepy internetowe zablokowane :baffled:, ale widziałam już w jednym spodnie za 70 nie za 100, więc jest szansa, że poniżej 200 zł się zamknę - trudno, ale choć nie będzie to zgniły kompromis.:no: Tylko muszę Młodą obmierzyć. Czapeczka by się zilona przydała do teg ew. biała i takiż szaliczek - pozdrowienia od pralki :baffled: Zresztą pewnie i tak drugi zestaw będę musiała nabyć, ciemniejszy napewno, będzie do szlajania się w żłobku po placu zabaw.
Ciekawa jestem zdania Aestimy....

forever, daj link do sklepu gdzie te spodnie tańsze:)
Martadelko, chyba coś pomiędzy 86/92. Mam piękny płaszczyk na początek zimy 86.

no ja ma zajebiaszczą kurteczkę cieplutką (mega niepraktyczną bo białą) w sówki hihi 86cm:-)
fioletową jesienną 86cm

muszę fotki porobić:tak:

reklama
Do góry