reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze zakupy

nie wiem nice czy tak sie ubieralo, mam zdjecia czarno biale, wiem ze jak bylam mala to mama walczyla o kazde ubranie jakie dalo sie wyszarpac w sklepie, bo nie kazdy mogl robic zakupy np w baltonie czy pewex. Ale zapytam z ciekawosci jak nie zapomne. A ile lat masz?

tak ubrania były z odzysku, ja dużo miałam takich białych, wełnianych;-) i pomysleć, ze wtedy ciezko było z ciuszkami dla dziecka do tego nie było pieluch jednorazowych tylko tetra. Teraz to jest raj

reklama
Z tymi kolorami naprawdę tak było:) Moja mama mi opowiadała, że jak ja byłam mała to dziewczynki na niebiesko, a chłopców na różowo się ubierało. Ja nawet mam fotki ze swojego chrztu to mam wypisz wymaluj niebieski strój:)) A mam 27 lat, więc w '84 jeszcze ta moda panowała. A później z zachodu przyszła moda na odwrócenie kolorków i tak już zostało.

Moja ciotka jak mamie z Niemiec pare ciuszków przywiozła to byl szal...

widzialam przepiekne pieluchy tetrowe w smyku...tylko czekam na płeć :)

mamuska kupiła mi dla Nikosia body polskiej firmy Marcinkowski i sa fajne :) tylko te prazkowane jakby bo sa jeszcze takie gładkie

Fazerka ta chsta jest super, mi sie wlasnie taka podoba bardziej :) ale rozumiem, ze Asteria poszukuje takiej naturalnej wiazanej, zobacz na stronie Reni Jusis EKOMAMA :: EcoShop - w koncu nie slynie z tego, ze reklamuje naturalne, dobre produktu, jej bym zaufala, bylam na targach na jej warsztatach i mowi sensownie (chociaz na eko pileuszki ie dam sie namowic :)))
Moj brat ma 27 lat i chodzil w rozowych ciuszkach :))))) tak bylo, babcia mojego M tez mowi, ze chlopczyk w rozowym a dziewczynka w niebieskim :(
Marcia zamiast tetrowych polecam muslinowe, cudo, mieciutkie, milutkie, sliczne!!!!!!!! {Imse Vimse} Pieluszki muślinowe, organiczne, 4 szt. | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki składane | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
w necie to jedyny link, ale jak znajde sily, zeby pojechac do centrum wawy do sklepu, gdzie maja takie pieluchy w inne wzorki, to postaram sie o jakies namiary, moze wysylaja do poznania :) te w smyku sa takie szorstkie w porownaniu z tamtymi.......

Kurcze drogie te 4 sztuki ale w sumie duzo nie potrzebuje. Przy Nikosiu nie używałam dużo...zainwestuję skoro dużo juz mam po mlodym :)

swoja droga fajnie ze jest eco sklep Reni. W ogole ona jest w ciazy znowu :)

Wiem, ze drogo, ale sa rewelacyjne uwierz, tylko poczekaj najpierw pojade tam i wysle Ci zdjecia tamtych wzorow!!!!! Jak nie beda mieli sprzedazy wysylkowej to przeciez ja moge Ci wyslac, i wydaje mie sie, ze tam sa troche tansze.......
Ja lubie Reni, bo tez ma mlodszego meza ;))) i ona tak fajnie opowiada o dzieciach, o byciu eko....

reklama
właśnie po ekologicznych nie powinno być w przeciwieństwie do jednorazowych. Musze poczytać na kilku specjalistycznych stronach o tym. Ostatnio czytała w gazecie chyba m jak mama albo będe mama i tak zachecająco tam piszą

Do góry