reklama

Nauka nocnikowania

No wlasnie nie wim, czy przypadkiem moje dziecie nie doroslo wlasnie do nauki nocnikowania. Nie dosc, ze z checia siadla rano na nocnik i zrobila mega wielkie siku, to potem nie chciala z nocnika wstac i zrobila kupe.... Takiego szoku w zyciu nie przezylam... A do tej pory nocnik i klapa w sedesie to byli przyjaciele do mowienia sisi i to wsio, ewentualnie wysadzalo sie na nocnik lale...
Jagoda po prostu zauważyła nowy wątek i chciała się pokazać:-):-):-)
ogromne gratulacje za "podwójny" sukces:-p!!

reklama
Brawo dla Jagodki!

A nasz Piotrus jest zlosliwy. Buntuje sie, jak ma zrobic siku do nocnika, ale jak mu P. zmienia pieluche, to zawsze uprzedza: "sika tutusia" i faktycznie zawsze osika P. :-D

Pszczoła dzisiaj wreszcie zdecydowala sie zrobic kupe do nocnika......

Posadzilam ja, wycisnela, zdazylam sie tylko obrocic, zeby wyjac mokra chusteczke do podtarcia pupy, a Pszczola wstala, wsadzila obie rece w kupsko, scisnela klocuszki, a nastepnie sobie to rozsmarowala po koszulce i twarzy:baffled::baffled::baffled::baffled: I po moim ubraniu jak ja nioslam do wanny....:eek: Nie na moje nerwy to wszystko:-p A jeszcze melisa mi sie skoczyla, buuuuu....:no:

Karoo, brawo dla Jagodki! Teraz to juz z goreczki :tak::-)

Dominique, z Twojego postu to sie znowu prawie posikalam (hahaha) ze smiechu :-D:-D:-D Pszczola jest niemozliwa :-D:-D:-D

Pszczoła bombowa;-), ale może lepiej niech na razie robi kupsko do pampersa:-p
Alka nocnik przynosi co jakiś czas w trakcie zabawy, no i jak kupę walnie do pieluchy to też przynosi... ale trochę za późno:tak:

oo powiem Wam ze moja mala zaczela wolac! sama z siebie - Poopie! Poopie.. i pozniej robi kupke!:D
nie wiem jak skad i w ogole kiedy sie tego nauczyla ale cokolwiek by nie robila, bawila sie itd.. to przychodzi i mowi Poopie Poopie:D ihaaaa :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry