sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hajduga, brawo dla Kubusia! 
Nam dalej sie nie udalo

Nam dalej sie nie udalo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hajduga, niestety nie jestem w stanie probowac kilka razy dziennie, bo pracuje, ale codziennie wieczorem sadzam ja na nocnik, a raczej mala sama sie sadza ;-):-) Nie pomaga ani siedzenie kolo niej, ani dopajanie, ani bajka, ani zabawka - posiedzi 15 sekund i zmykaSANDRA głowa do góry musicie próbować pare razy dziennie i niepoddawać sie . Daj jej zabawki usiądz kołoniej mozesz dać się też jej napić . A potem jak juz sie uda to ja Kubusiowi bije brawo i razem idziemy wylewać siku do toalety .

Ale tylko na siku, kupa dalej laduje w gaciach
- nawet jak powie, ze chce kupe, to i tak nie zrobi do nocnika czy sedesu, a wrecz wstryzmuje wtedy
Pszczola wytrzymuje juz nawet 3 godziny z suchymi gaciami
, ale zdarza jej sie czesto za pozno zasygnalizowac potrzebe, szczegolnie przy absorbujacych zajeciach. Normalnie mowi "siku" i leci do lazienki, po drodze zdejmujac rajstopy i majtki, a jak ma bodziaka, to przybiega, zeby jej rozpiac
Zuzywamy w ciagu dnia 2-3 pieluchy (na noc i na wyjscia z domu).

No i zapomnialam dopisac, ze przyda sie tez duzo melisy ekspresowej dla mam;-)![]()

W to to sie chyba zaopatrze w hurtowych ilosciach 

No i dzieki za super wskazowki dotyczace nauki nocnikowania :-)
To sa te takie pieluszki, ktore duzo szybciej przesiakaja, tak?A słyszałyście o majteczkach treningowych Huggies?
Zastanawiam się, czy wiosną/latem z nich nie skorzystać ...![]()
To sa te takie pieluszki, ktore duzo szybciej przesiakaja, tak?