FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Z rozpedu terapie pedagogiczną opisałam w wątku Frania
Madlein, turnusy w OWI czy CZD zdecydowanie różnią się od tych w osrodkach prywatnych. W tych drugich sa po prostu b urozmaicone (nie tylko rehab ruchowa lecz także padagog, terapia zajęciowa, logopeda, terapia reki, SI, sala doświadczania świata). A jak się dostac w tym roku? Siła persfazji i przekonywania
Ja na ostatni turnus dostałam sie dzieki...kłamstwu..
Czego nie robi się dla dziecka;-) Powiedziałam, ze mam kase od sponsora, ale tylko na turnus w ich ośrodku, ze musze się dostac i ze będe dzwoniła 2 x w tygodniu i takie tam.. ALe skuteczne "takie-tam" bo po 2 tygodniach dostałam telefon, że weszlismy na liste główna (a bylismy 15 na rezerwie
Madlein, turnusy w OWI czy CZD zdecydowanie różnią się od tych w osrodkach prywatnych. W tych drugich sa po prostu b urozmaicone (nie tylko rehab ruchowa lecz także padagog, terapia zajęciowa, logopeda, terapia reki, SI, sala doświadczania świata). A jak się dostac w tym roku? Siła persfazji i przekonywania
mała jest uparta jak osioł ( wiem po kim to ma
)... ale poważnie. Za cholerę nie daję sobie wyćwiczyć rączek zgina w łokciu, wygina się na wszystkie strony, tyle siły ma w tych rękach, że się zastanawiam czemu nie ma siły się na nich zapierać. Nie pomagają zabawki, śpiewanie, tańce po prostu nić nie daje się i koniec. Dziś ją na siłę ćwiczyłam bo ile można ?? płakała ale nie dałam za wygraną.Tydzień dałam jej wolne mając nadzieje, że ten bunt jej minie ale gdzie tam jest gorzej
cały czas zaciska piąstki