reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NIEOBECNOSC

Kosmi to baw się dobrze!
Ja wczoraj bylam na weselu, zreszta czesto Oliwkę komuś zostawiam, najchetniej na wieczor bo wtedy Oliwka ma juz bardzo dobrze wypracowany rytm... o 18 kąpiel, potem szybko butla i lulu, o 24 jeszcze butla przez sen i spanko do rana. Ale w ciągu dnia tez nie jest najgorsza i jak tylko jest dlugo na polku to jest bardzo grzeczniutka.
No ale na pare dni to by mi było ciężko ją zostawić

reklama
Kosmi - udanego żeglowania :) i super pogody.

Ja podobnie jak Magdaleona nie wyobrażam sobie zostawienia Karolinki na kilka dni, najwyżej na góra 3-4 godziny, ale ja ją karmię wyłącznie piersią i byłoby to chyba raczej trudne do zrealizowania.

Kosmi ale ci zazdroszcze... Mój maz wrocił z dwutygodniowego zeglowania w Chorwacji, jeszcze raz wybiera sie we wrzesniu. Ja kocham żagle i za rok planuje Mazury juz z Julkiem. ALe tak najbardziej ciagnie mnie na morze a to juz sie wiaze z pozostawieniem maluchadziadkom. Wiec trzymam kciuki, by sie Maja dobrze u dziadkow spisala a mamie dala porzadnie wypoczac.

ja tez ze wzgledu na karmienie piersia nie moge malej na dluzej nigdzie zostawic :)
pamietam tez ze michala zostawilam dluzej u kogos niz na jeden dzien dopiero jak mial skonczone 2 latka  - z kamila pewnie bedzie to samo ;D

ale w zime wybieramy sie w gory na narty - jeden sezon mi przepadl (ciaza) ale teraz juz nie odpuszcze !!! tym bardziej ze mamy super kolege ktory zadeklarowal pomoc przy kamili :)

To może ja napisze że mnie nie będzie do jutra a może i nawet do poniedziałku na BB.Bo jesteśmy z Dominisia na działeczce u babci.W sumie to już jestesmy tam od wczoraj.Ale nie ma to jak chłop zapomni kluczy od mieszkania.I musiałam zjechać na chwilke do domciu.A więc miłego weekendy wam życze.

W związku, ze planujemy wyjazd na działkę do rodziców w niedzielę a od jutrzejszej nocy forum nie działa to pewnie odezwę się dopiero po powrocie. Chyba, ze pogoda się popsuje to wtedy będę w domu. Ale to dopiero się okarze. Nie wiem kiedy się odezwę. Póki co jestem... ;) ;D

reklama
Do góry