reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

Trina ja mam włączony casły czas komputer i saidam jak tylko mi sie trochę czasu zluzuje. Szczęsciara z tym spaniem. Hania budzi sie co 2 - 2.5h i buszuje ponad godzinę. Opróżni jeden cyc, potem drugi, kupka, siusiu, czkawka i śpi;-)
Mój Mały to budzi sie co 1h, 1,5h i buszuje drugie tyle. To że dziś spał tyle godzin to ja wlasciwie Tobie zawdzieczam :tak: Pisalas wczesniej, ze jak dajesz Hani wieczorem butle, to lepiej spi. No to ja wczoraj w rozpaczy, bo jeden cyc oprozniony, drugi tez a maly ciagle chce jesc, zrobilam to samo. Dalam mu butle. I ten zarlok wytrabil 80 ml. Faktem jest, ze czesc z tego po chwili zwymiotowal (a podobno dzieci wiedza ile moga zjesc...), ale cos tam w brzuszku zostalo i to dalo mi te 6 godzin zbawiennego snu :tak: a dzis te 3 godz spal, po ponad 2 godz hasaniu po poprzednim karmieniu :baffled: On chyba jak Napoleon bedzie jak dorosnie, 4 godz snu i starczy... Dobry material na imprezowicza :dry:

reklama
Wczoraj byłam u położnej. Rozwarcie na 2 cm. Krótka i miękka szyjka. Maluszek ułozony idealnie-połozna stwierdziła,że mocno pcha się na swiat:tak:Dziś rano odeszło mi resztę czopu z krwią. Jutro na 8 mam się zglosi do szpitala. Połozna zbada mnie i zadecyduje co dalej. Kazała zabrac ze sobą torbe...Zaraz sprawdzę czy wszystko w niej mam..Cała noc nie spalam... Z jednej strony cieszę się,ze to już-ale mam też obawy. Trzymajcie kciuki...

Wczoraj byłam u położnej. Rozwarcie na 2 cm. Krótka i miękka szyjka. Maluszek ułozony idealnie-połozna stwierdziła,że mocno pcha się na swiat:tak:Dziś rano odeszło mi resztę czopu z krwią. Jutro na 8 mam się zglosi do szpitala. Połozna zbada mnie i zadecyduje co dalej. Kazała zabrac ze sobą torbe...Zaraz sprawdzę czy wszystko w niej mam..Cała noc nie spalam... Z jednej strony cieszę się,ze to już-ale mam też obawy. Trzymajcie kciuki...

MAJECZKA gratuluje czyli spotkanie z Rubenkiem tuz tuz :tak:

No wiec dziewczyny i na mnie przyszla nawet pora:)skurcze co 10 min teraz, krew mi leci:/no i po prysznicu bardziej boli....wiec zbieram sie i za jakis czas bede jechac:)o d 7 nie moglam spac bo co 10 min budzil mnie bol, po czym spowrotem zasypialam.

No wiec dziewczyny i na mnie przyszla nawet pora:)skurcze co 10 min teraz, krew mi leci:/no i po prysznicu bardziej boli....wiec zbieram sie i za jakis czas bede jechac:)o d 7 nie moglam spac bo co 10 min budzil mnie bol, po czym spowrotem zasypialam.

ASIU to 3 mamy kciuki Kurcze ale ci fajnie ja tez chce heheh Pisz do nas co i jak :-)

reklama
blond_20 super wiadomosc!!! Kochana powodzenia-już niedługo wyprzytulasz Rafałka. Daj znac co u Was jak bedziesz mogła. Trzymamy kciuki!!!

Dorotko i Tobie Oliwka zafunduje niespodziankę:tak::-)sama zobaczysz:-)

Do góry