reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
sms od KATE

"Malo pokarmu jeszcze ,cala noc nie spalysmy ,troszke dokarmiam.Nie chca nas jeszcze wypuscic dzis,zobaczymy jak Mraika jutro.Marudna , a ja zmeczona ale szczesliwa"

sms od Kate:
"My jak na razie zostajemy na naświetlanie w inkubatorze, ale nie wiem na ile. Tak to ok, dostawiam do cyca,zeby był pokarm i dokarmiam też sztucznym"

Kate i Marika - czekamy na Was !! !! !!

reklama
Kate :
" Niunka się naświetla od wczoraj do 20-ej, zobaczymy jak wyniki rano. Juz spokojniejsza, troszke dokarmiam na zmiane z cycem, goge ja wyjmowac co 2-3h z inkubatora. Pokarmu coraz wiecej, moze jutro odstawimy butle i jak beda wyniki ok to wyjdziemy. Moj M zakochany w coreczce, tylko by ja tulil. Sciskam mamy z BB"

Do góry