reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

Mam wiadomość od Dorotki leżą z Oliwką w szpitalu. Na razie nic nie wiadomo. Jak coś będę wiedziała to napisze. Chyba ze prędzej do któreś z was się odezwie.

reklama
Madzia czekamy na Ciebie!!
Dorotka trzymam kciuki za Oliwke!! :-(

O 6,40 dostalam sma od MARTYNKI :tak:

"No cioteczki , o 3 bylam w szpitalu .Rafalek urodzil sie dokladnie o 6 ,waga 3,830 ,59 cm.Jestem zmeczona i obolala ,ale szczesliwa :-D"

Ja jej napisalam ze GRATULUJE i ze zazdroszcze heheheh

"Hehe nie ma czego zazdroscic ,zaraz wszystkie bedziecie tulic malenstwa,u mnie nie bylo zadnych oznak i co ?:-Dteraz lezymy i odpoczywamy ,Dajcie znac jak ktoras sie rozpakuje.A Rafalek niby duzy ale i tak malutki.Teraz jeszcze potrzebuje instrukcje obslugi :-D"

MARTYNKA SEDECZNE GRATULACJE

sms od MARTYNKI :-)

"Leze sobie obolala i zmeczona .Maly possal cyca moze z 15 min i caly czas spi,narazie jestem zakrecona i boje sie sama cokolwiek zrobic ,ale jakos dam rade :-)A co tam na BB ? "

Sms od MARTYNKI :-)
"Maly dalej praktycznie caly czas spi i nie chce za bardzo jesc,walcze z nim,ale to leniuch i na razie woli spac"

Martynka jest niesamowita:))) prawie urodziła w domku i zamiast odpoczywac narzeka ze mały spi:)))) Wyszalał sie przed porodem to odpoczywa teraz:)

Sms od MARTYNKI
"Jak wszystko bedzie ok to jutro wyjdziemy .Maly pojadl w nocy troche i troche rano ,ogolnie ma troche problem z lapaniem brodawki ,ale jakos go zmuszam ,teraz znowu spi .Ja dalej obolala i zmeczona bo jeszcze w sumie praktycznie nie spalam.Jakos przymulona jestem "

A ja sobie wspominam i az oczy mokre się zrobiły:zawstydzona/y: To juz rok prawie :szok: Mały spał, przed chwila sie obudził i go tak mocno przytuliłam i sobie przypomniałam jaki był malutki, a jaki teraz duzy i juz biega praktycznie :-D Ale ten czas zapieprza :eek::sorry::-D

reklama
Dziewczyny!! mam wieści od Dorotki, ale jeszcze stare z około 15..przepraszam, że dopiero teraz!! Po pracy byłam na spacerze z Szymkiem, potem zakupy i tak zeszło.. wpadłam jakas godzine temu na forum, ale nie zdażyłam napisać i musiałam wyjść:
" Nie wiem sama co jej jest. Płacze non stop i wida że coś ją boli, chyba brzuszek. Odwodnila sie i jest wlasnie pod kroplówką. Dzis jedyne co zjadła to kilka łyżeczek zupki i nic więcej. Leży pod kroplówką, a gorączka spada i zaś rośnie."

Do góry