reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
O, JA!!!! chwile nie zaglądałam a tu takie wieści!!!

WIOLU, MY TAKżE WAM SERDECZNIE GRATULUJEMY !!!

Ulka, 3 mamy kciuki, jeszcze tylko chwilka a może już??:-)
Dominika, Kasia no też już lada moment:-)

GUSIU dobrze ze cie szybko wypuscili jak to falszywy alarm Ale bardzo dobrze ze to sprawdziliscie :-)
U mnie jak sie przychodzi do szpitala to juz zatrzymuja wrrrr jakby nie mogli zbadac i puscic do domu jak sie nic nie dzieje :-(

Ciekawe co u MINISI i ULKI
bo Kasia ma dzis raczej wolne :-)

Wieści od Ulki

Mala LENA urodzila sie 11. 10(sn) o godz.00.42, wazy 3.03kg a miara bedzie jutro. Jest sliczna, a ja nie mam zadnego szwa!dzieki super poloznej.

przepraszam ze teraz ale w nocy padła mi bateria:(((

Sms od Wioli - właśnie zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami Szymonka, 54cm, waga 3380g. Wiola i Łukasz.

Ależ super jestem szczęśliwa - następna mamusia rozpakowana :-D

Wieści od Ulki

Mala LENA urodzila sie 11. 10(sn) o godz.00.42, wazy 3.03kg a miara bedzie jutro. Jest sliczna, a ja nie mam zadnego szwa!dzieki super poloznej.

przepraszam ze teraz ale w nocy padła mi bateria:(((

Wiola i Ula, wielkie, wielkie GRATULACJE!!!!! Szczęściary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry