reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności i wieści

O jejku Uleńka rozpakowana.
Gratulacje ogromne dla szczęśliwej mamusi i dumnego tatusia.

Właśnie dostałam sms od Wioli - jest obolała i czeka kiedy będzie mogła wstać do małego.
Jak go wczoraj zobaczyła to płakała jak bóbr.

reklama
ULU WIEKIE GRATULACJE :-)

WIOLU jestesmy z toba kochana Fajnie ze masz juz synka przy sobie

A to smsy od Kasi

"Mam historie o pomylkach usg .3 dni temu rodzila przez cc laska 1 dziecko -wynik 4700 stad cesarka.Po wszystkim okazalo sie ze ma 3700 i mogla rodzic naturalnie .A u mnie bez zmmian :-)Czekam na termin ;-) tym bardziej ze przez weekend mam wolne od zabiegow . Moze pelnia cos przyspieszy ;-)Pozdrawiam "

"No to grono maluszkow pazdzienikowych sie powieksza ;-)
A tu sie tak mozna napatrzec ze ho ho A jak to wkurza jak kolejne jada rodzic :-(Ja mam troche czasu wiec nerwy nie potrzebne ale lezymy miedzy porodowka a polozniczym i slyszymy czasem jak rodza a dzieci mamy za drzwiami i juz by sie chcialo tam :-)Jak ruszy to dam znac "

reklama
Do góry