Hej dzieczyny dzis po 13 dniach zrobilam bete, jutro mam wizytę u lekarza, dzis miałam bete 2047 czyli wzrasta ponad 66% mam nadzieje ze jutro okaże się na usg z3 wszytsko jest w porządku
Hej
Trzymam kciuki i daj znać. A kiedy ostatnio robiłaś betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej dzieczyny dzis po 13 dniach zrobilam bete, jutro mam wizytę u lekarza, dzis miałam bete 2047 czyli wzrasta ponad 66% mam nadzieje ze jutro okaże się na usg z3 wszytsko jest w porządku
3.02 i 16.02 wychodzi wzrost z kalkulator mniej więcej 81% co 48hHej
Trzymam kciuki i daj znać. A kiedy ostatnio robiłaś betę?
To nie jest miarodajny wynik, bete sprawdza się po 48h lub 72 h3.02 i 16.02 wychodzi wzrost z kalkulator mniej więcej 81% co 48h![]()
Niestety tez mi się tak wydaje. Sprawdziłas może znowu po 48 lub 72 h?To nie jest miarodajny wynik, bete sprawdza się po 48h lub 72 h
Tak jak pisałam wyzej robilam bete 2 razy na początku, teraz seobilam badanie tak tak kazal mi lekarzNiestety tez mi się tak wydaje. Sprawdziłas może znowu po 48 lub 72 h?
Niestety żeby wiedzieć czy ciąża prawidłowo się rozwija musisz powtórzyć badanie po 48 lub 72 h. Sam wynik nic nie powie tylko tyle że jest ciąża.Cześć dziewczyny właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży wczoraj robiłam betę wynosi 3373,47 z moich obliczeń wychodzi że to 5 tydzień , czy beta jest prawidłowa ? Stresuje się bo pierwsza ciąża niestety okazała się pustym jajem...
Dzięki za odpowiedź jutro wybieram się na kolejne badanieNiestety żeby wiedzieć czy ciąża prawidłowo się rozwija musisz powtórzyć badanie po 48 lub 72 h. Sam wynik nic nie powie tylko tyle że jest ciąża.
To daj znać jak wynikDzięki za odpowiedź jutro wybieram się na kolejne badanie