A co uważasz ze taka jestes? Kurde poczytaj sobie komentarze wyżej jaki naskok na mnie haha .Dobrze ze sie tym nie przejmuje ..O mnie chodzi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co uważasz ze taka jestes? Kurde poczytaj sobie komentarze wyżej jaki naskok na mnie haha .Dobrze ze sie tym nie przejmuje ..O mnie chodzi?
No przeciez nie po Tobie na pewno nieNikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne
No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno
Nikt nie wątpi ze jest wybitnie mądry. ..po mamie zapewne
No oczywiście ze dobrze ze się tymi zlosliwosciami nie przejmujesz bo musiałabys zaprzestać swoją szalenie istotną działalność na tym forum. A wszyscy znają cie przecież z twoich mądrych rad. Bez ciebie byłoby nudno i smutno
No przeciez nie po Tobie na pewno nie
I ja nie próbuje na sile Eisteina zrobic z dziecka.
Jestes porostu nieświadoma nie wiem moze niedouczona...bo madrosc.od Ciebie nie bije jakas .
Wole rozmawiać z madrymi mamami
..Zegnam
Dokladnie nie po to dodałam ten wątek i to pytanie żeby tu zbedne dyskusje powstawały
Na takie osoby trzeba cierpliwości, ja postanowiłam nie polemizować z nią, bo zauważyłam, że często gęsto wprowadza innych w błąd, a wtedy jak wiem, że mogę sprostować, to się odzywam.Oczywiście ze nie! Ale Olcie wypowiadająca sie w większości postów i tworząca kłótnie trzeba ukrócić.
Jak tam idzie walka z pielucha ??O mnie chodzi?