reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Super! Gratuluję!

I popieram Martę :tak:
Ja sama również nie chciałabym aby mi pod tyłkiem coś grało gdy robię kupę:-D a już wogóle żeby świeciło:szok: ale można zrobić też tak jak mój tata w swojej toalecie - zamontować radio które się załącza w momencie zapalenia światła:baffled:
ale twój tato pomysłowy :tak::tak::tak:
co do świecenia to ja mam deskę która świeci i jakoś mi nie przeszkadza w robieniu kupy ;-) , powiedziałabym raczej że w nocy robi robotę bo nie muszę świecić swiatła:-p

dziewczyny który:

Nocnik HOPPOP ARCO Aqua 24h WAWA (1099441409) - Aukcje internetowe Allegro

Nocnik HOPPOP DONUT Aqua 24h WAWA (1071965853) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE N8939 NOCNIK ZABKA Z WKLADKA +GRATISY (1090692994) - Aukcje internetowe Allegro

TE DWA PIERWSZE MI SIĘ STRASZNIE PODOBAJĄ WIEM ZE TO TYLKO NOCNIK ALE ONE TAKIE ŁADNE TYLKO NIE WIEM CZY WYGODNE CO MYŚLICIE??

jeszcze myślałam o takim ale on za bardzo bajerancki

BOON rewelacyjny nocnik treningowy schodek 3 w1 (1117307164) - Aukcje internetowe Allegro

a ten znowu fajny bo podeścik z niego można zrobić

LINDAM NOCNIK MODEL LD158 - 3 W 1 !!!! (1112591119) - Aukcje internetowe Allegro

ja z własnego doświadczenia wiem ze nocnik musi być wytrzymały Pati z 4 połamała nim sie nauczyła korzystać bo nocnik to przecież świetna zabawka...:sorry2::sorry2:

aga
Gdybym nie liczyła się z kosztami to wybrałabym BOON - SUPER :tak:

Na miejscu używamy żabki z Fisher Price'a i jestm z niego zadowolona :tak:

A do Pl kupiliśmy te nocniczki - trony co Kasiula wkleiła :tak: - jak w praktyce się sprawdzają tego jeszcze nie wiem

aga
Gdybym nie liczyła się z kosztami to wybrałabym BOON - SUPER :tak:

Na miejscu używamy żabki z Fisher Price'a i jestm z niego zadowolona :tak:

A do Pl kupiliśmy te nocniczki - trony co Kasiula wkleiła :tak: - jak w praktyce się sprawdzają tego jeszcze nie wiem

kurcze ja myślę ze on taki wydziwiany ale wrażenie robi
no i wielkościowo to na spory wygląda...
nie umiem ię zdecydować skłaniam się do tych HOPPOP ale one nie mają opieradełka no i może nie wygodnie
bosh ale mam problemy hahahahahaha ŻYCIE MATKI JEST CIĘŻKIE :-)

kurcze ja myślę ze on taki wydziwiany ale wrażenie robi
no i wielkościowo to na spory wygląda...
nie umiem ię zdecydować skłaniam się do tych HOPPOP ale one nie mają opieradełka no i może nie wygodnie
bosh ale mam problemy hahahahahaha ŻYCIE MATKI JEST CIĘŻKIE :-)
No walaśnei z powodu braku oparcia ja bym ich nie wybrała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry