_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aga mi się podoba ten zielony, żabka i sama będę go kupować
ale ten ostatni też jest fajniusi
ale ten ostatni też jest fajniusi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może to głupie ale dzieci się chyba nie opierają korzystając z nocnika , zresztą dorośli raczej też nie (przynajmniej ja się nie opieram) , myślę jednak że jak tutaj ktoś wcześniej pisał że dobrze żeby nocnik był wyglądem do kibelka podobny to później może dziecku będzie łatwiej się przesiąść z małego na dużykurcze ja myślę ze on taki wydziwiany ale wrażenie robi
no i wielkościowo to na spory wygląda...
nie umiem ię zdecydować skłaniam się do tych HOPPOP ale one nie mają opieradełka no i może nie wygodnie
bosh ale mam problemy hahahahahaha ŻYCIE MATKI JEST CIĘŻKIE :-)
zgadzam sie duzo dzieci boji sie bo tam jest "dziura" wiec ja chce kupic nocnik do sedesu podobnego zobaczymy czy to sie sprawdzi powiem wam za 2-3 lata hahahaha jak maly bedzie z kibelka korzystalmoże to głupie ale dzieci się chyba nie opierają korzystając z nocnika , zresztą dorośli raczej też nie (przynajmniej ja się nie opieram) , myślę jednak że jak tutaj ktoś wcześniej pisał że dobrze żeby nocnik był wyglądem do kibelka podobny to później może dziecku będzie łatwiej się przesiąść z małego na duży
Zaświadczam że się opierająmoże to głupie ale dzieci się chyba nie opierają korzystając z nocnika , zresztą dorośli raczej też nie (przynajmniej ja się nie opieram) , myślę jednak że jak tutaj ktoś wcześniej pisał że dobrze żeby nocnik był wyglądem do kibelka podobny to później może dziecku będzie łatwiej się przesiąść z małego na duży
- bynajmniej niektóre ;-)
dlatego napisałam "chyba" bo do tej pory nie spotkałam takiego dziecka ,nie wykluczam jednak że tak może byćZaświadczam że się opierają- bynajmniej niektóre ;-)
Ta nasza żaba jest na tyle wysoka ze Sonia jeszcze nie dotyka do ziemi wiec opiera sie i to standardowo![]()