reklama

nocnikowe akrobacje

U nas tez do kitu ;/ Nie woła, nie chce siedzieć i robic na ten nocnik ;/ bedzie trzymał w sobie a jak załoze pieluche to sika ile wlezie ;/ Normalnie odechciewa mi sie jak mam pomyslec o jego nauce ;/

reklama
Marta a Dziunka to nie mówiła z tydzień temu zeby wziasc się do roboty bo przegapisz TEN moment???;-):-D GRATULACJE!

Jesteś matką chrzestną mojego sukcesu:tak:

U nas pampers po nocy jest zasikany , ale jak tylko majteczki rano na pupie to woła:tak: Antek budzi sie w nocy na wode około 3-4 . Zastanawiam sie czy wtedy go nie sprobowac wysadzac tez ,a le boje sie , ze go rozbudze.

Dziewczyny nasze dzieci maja dopiero ledwo ponad 1,5 roku wiec maja czas .

Dzisiejszy sms od małżona napawa mnie lekkim optymizmem :
"Goniak zrobil siku na nocnik, cieszyla sie i mi pokazywala i osikala sobie body" :-D:-D
Za to z Hanką znów 2 kroki wstecz, nie chce słyszeć o nocniku, posiłki zawezwane, może babcia coś z dziadkiem poradzą, bo mój małżon sam dwóch nie jest w stanie przypilnować, a i konstrukcja psychiczna nie jest najlepsza ;-);-) od dziecka się brzydził pewnymi rzeczami, ciekawe dlaczego....

Dzisiejszy sms od małżona napawa mnie lekkim optymizmem :
"Goniak zrobil siku na nocnik, cieszyla sie i mi pokazywala i osikala sobie body" :-D:-D
Za to z Hanką znów 2 kroki wstecz, nie chce słyszeć o nocniku, posiłki zawezwane, może babcia coś z dziadkiem poradzą, bo mój małżon sam dwóch nie jest w stanie przypilnować, a i konstrukcja psychiczna nie jest najlepsza ;-);-) od dziecka się brzydził pewnymi rzeczami, ciekawe dlaczego....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ubaw po pachy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

masz super rodzinkę, aż sie chce drugiego dziecka;-)

Jesteś matką chrzestną mojego sukcesu:tak:

U nas pampers po nocy jest zasikany , ale jak tylko majteczki rano na pupie to woła:tak: Antek budzi sie w nocy na wode około 3-4 . Zastanawiam sie czy wtedy go nie sprobowac wysadzac tez ,a le boje sie , ze go rozbudze.

Dziewczyny nasze dzieci maja dopiero ledwo ponad 1,5 roku wiec maja czas .

Najpierw zlikwiduj dzienne pampersy, a potem zajmij się nocnymi:tak: pod prześcieradło cerata/worek i jaaazzzddaaa:-D my wysadzaliśmy przed spaniem i w nocy przy okazji, jak młoda się przebudzała. Żmudna praca nie ma co. Nawet jak już potem nie siusiała to i tak zdarzało się raz na jakiś czas. Więc z ceratą spała do 4 roku życia. A siusianie często było spowodowane zbyt intensywnym dniem czy dużymi emocjami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry