reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

Anawawka pewnie że na wc jak jej tam odpowiada :tak:, super Wam idzie trzymam kciuki dalej. Gratulacie dla Hani :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Muszę pochwalić Marysię..dzisiaj po raz pierwszy świadomie usiadła na nocnik, żeby zrobić KUPKĘ!!!!:-):-) Ale sie ucieszyłam, kolejny krok za nią..znaczy, nie chce zapeszać,
żeby to nie było jednorazowe, ale..:-)super.. Wpadek z siku brak:tak:..pampek tylko na noc:-)

Maxwell - gratki,,, właśnie się zastanawiałam jak tam u Was w tych tematach...
u nas niestety na razie Gonia na etapie ... zsikiwania się i zwracania od razu "mama kupa" :-D, przy kupie się wygina i pokazuje że ma ,,,, w żłobku ją sadzają na sedes, ale osikane ciuszki są .:zawstydzona/y: Nie wiem ile nam to jeszcze zajmie. Nocnik jej nie pasuje, jak Hanka jej swój udostępniła sama:szok::szok::szok::szok: to też nie chciała. Nie wiem co jest, przedwczoraj zsikała się , ale sama od razu gatki w dół i na nocnik siadła. Zobaczymy , nie spinam się , ale chciałabym by już Gonia tak jak Hanka była bardziej samodzielna.;-)

Maxwell brawo dla Was, dla Marysie ze załapała ocb a dla Ciebie ze wybralas odpowiedni moment na odpieluchowanie!!!
U mnie Oli bez pieluszki w dzien, zakladam na drzemkę tylko. Niestety ja muszę pamiętac zeby go wysadzac. U dziadków pieknie woła ale u nich to w ogole dziecko jest super, dziadki dają medale prawdziwe, odznaki itd zajmują się Olim doskonale!!! Dzis Oli w domu też woła, ale przeważnie ja szybciej posadzę na kibelek niż Oli zawoła.

D jest dumny bo Igi od 3 dni nie popuscil i pieknie wola robi siku i kupkę.dzis nawet podobno wolał i trzymał sie za siusiaczka troszke popuscił ale trzymał ile sił do nocniczka.

zrobilo sie mu odparzenie od pieluszki na wysokosci brzuszka na boku...smaruje w dzien chodzi bez ale na noc zakladam...moze powinnam przysuszyc niz to nawilzac...brzydka taka ranka prawie

reklama
Cleo - gratki.

My z racji gorączki pieluchowe:zawstydzona/y:, nie nadążałam za wymianą ciuchów, podawaniem leków i innymi pracami, poległam przyznaję się;-)
Za to Gonia jak zrobi w pieluchę informuje, że ma siusiu, więc zmieniamy. Teraz właśnie poluję na kupę na nocnik....

Do góry