reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

anawawka no to ściągaj jej na noc:tak: dacie radę, Kuba jeszcze ma na noc oczywiscie i wczoraj zostawilam jego kubek z piciem kolo podusi i jak weszlam przed 24 do pokoju, to soku nie ma a pampers prawie przelany:zawstydzona/y: zawsze mu na noc daje piciu do lozeczka ale jest to woda mineralna a wczoraj przez pomylke sok i wszystko naraz musial wypic:-D

reklama
Polaa, super!!
Kilolku, nie poddawaj się..będzie dobrze:tak:
Ana, też super z Gonią:-)
A Marysia dzisiaj zrobiła kupcię na nocnik..ja poszłam do sklepu, a S. jej gada, bo już miała manewry, że niech robi , co chce. Albo w majty, albo na nocnik.No i młoda wzięła nocnik, poszła do swojego pokoju i ...zrobiła ładnie kupkę do niego:-):tak:

U nas kolejny dzien prania ;-) ale i kilka posiedzen na nakladce bylo. Przynajmniej z tego co widze, w tej probie tom zalapal ze mu mokro, bo ostatnio siural i nic sobie z tego nie robil. no i teraz wola mnie po fakcie stojac sztywno na srodku pokoju :-) I tak koniec dnia drugiego ;-)

Polaa - ja na razie niewyrywna do nieprzespanych nocy, ale ... dojrzewam powoli:-D
Maxwell - super, brawo.
Lotka - powoli , ale do przodu;-) tak trzymać.

A u nas dziś tylko jedna wpadka, a tak robiła Gonia i na nocnik , i na kibello. Wołała wcześniej i trzymała. także jestem zadowolona.;-)

Kolejny dzien nam mija.
dzis dopiero zauwazylam ze mlody sie "uczy" sikac ;-) do tej pory siadywal na nakladce i "wyduszal" z siebie pare kropelek, a tak to wstrzymywal i jak tylko cieklo po nogach to stawal w bezruchu i mnie wolal. a dzis mamy postep, bo jak juz sie go uda posadzic na wc, to daje rade normalnie, chyba do konca, sie wysiakc - sorki za opisy, ale mi sie dziub smieje ze cos zaczyna switac w tym malym łebku :-) oczywiscie wpadki sa, dywan zapieram, ale twardo sie trzymamy. za godzinke spanie wiec nocka spokoju. bo z nocami to bedizemy walczyc pooooozniej ;-)

Lotka,Pola gratulacje!!!
Maxwell hehe nie ma to jak rozmowa a tatusiem:-Ddorze ze wybrała nocnik
Kilolku tak jak pisza dziewczyny nie poddawaj się.iem ze Ci trudno,masz inaczej bo Michas ma te problemy kupkowe.dużo sił:-)

D gapa kupił wczoraj pieluchy 4 i wchodza na styk na Igiego,szkoda ze rozpakowal bo moza bylo wymienic..ach te chłopy slepoki:-D

Michaś dzisiaj więksozśc dnia w majteczkach i siku pięknie wolał, nie zsikał się ani razu ale po 17 mowi, ze hce kupke w pieluszkę więc zlaozyłam ale neistey nie zrobił wiec albo mu się odechciało albo mnie oszukał. Poprzednio jak wołał, ze chce kupkę w pieluszkę to w końcu zrobil ale dopiero po 3 godzinach.

reklama
super ze siku wola rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to na kupke tez bedzie wołał zobaczysz.daj mu troche czasu.

Do góry