Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety już nie zdążyli pampers mokry. Kurde a jakbym go nie założyła??? Wydaje mi się że Julka jest zdezorientowana raz w pampersa raz na nocnik.
- więc na razie nie zdejmuję i nie odzwyczajam; w dzień pieluch w ogóle nie używamy, nie da sobie założyć - jak jedziemy gdzieś dalej samochodem i śpi w aucie nawet 1,5h to też nie popuści, tylko po przebudzeniu woła; także z postępów dziennych jestem bardzo zadowolona 

, a czasem robi po ciemku.... No cóż, nie zawsze mi to na rękę, bo zajmuje jej to więcej czasu, czasem źle urwie papier i jest porozrzucany w strzępkach po lazience... no, ale ona zawsze była bardzo samodzielna. Już dawno zapomniałam o karmieniu jej, nie mogę jej nawet posadzić w krzesełku do karmienia- musi jeść z nami przy stole.
Nie mogę jej nalożyć ciastek czy chrupek do miski- sama to robi; herbatkę musi wsypać sama, tak samo kakao, sama ubiera buty, piżamkę, czapkę, itp., itd.