reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

U nas nowoscia od 3 dni sa biszkopciki
ale musimy je na 2 dni odstawic bo cos b rzusio boli

reklama
u nas tez ostatnio biszkopciki ale góra dwa dziennie bo jakieś spulchniacze wcisnęli więc chemia nam niepotrzebna ;-) i jeszcze kilka malinek ale coś ostatnio pluje więc wole sama zjeść :-)
no i danonek tzn pół reszta moja ha ha :-):-D:-D i co drugi dzień bo boje sie że będzie mieć skazę na białko krowie jak ja :dry:

dorwałam ostatnio owoce leśne z delikatnym jogurtem i Nelka zjadła wszystko i zaczęła płakać bo więcej nie miałam :dry::baffled::baffled:

a dziś sukces ogromny :-) pierwszy raz duuuży słoik gerbera tzn niecały ale chodzi mi o to że tam są większe kawałki np ryż i zawsze sie dławiła i pluła a dziś zjadła :-):-):-)

reklama
Do góry