reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
Ola-takie te ciacha.(trochę mi się pomylilo bo pisałam 3 zboża -a tu jest napisana z pełnym ziarnem :tak::-D:-D)

petitki.jpg

Ola -no właśnie pisałam Ci że po tych Kubę wysypało :tak::tak: -bo mimo to ze są różne smaki -chyba truskawka i śmietankowy-to i tak ten misio miał w sobie kakao-dałam mu kiedyś-ale mial po nim wysypkę,potem chcialam zobaczyć czy znów tak zareaguje podając mu następnego misia i znów reakcja w postaci wysypki...nie wiem co go uczuliło te ciastko samo w sobie -czy te nadzienie???
no i odstawilam całkowicie te ciastka.tak myślę że to wina czekolady.....bo kiedyś sama zjadlam jak Kuba był mniejszy i potem płakał cały czas.-chyba go brzuszek bolał :crazy::crazy:.
nie wiem co Ci poradzić?-moze zobacz i podaj -jeśli nic się nie będzie działo to jest ok.

kasiamaj zrób testy skórne kubie na poszczególne grupy produktów i na konkretne produkty i będziesz wiedziała od czego go wysypuje w takich ciastkach a może jednak to mleko

a ja dziś zrobiłam sobie grzanki jajeczne i młoda mi podgryzała :-) ale jej smakowało!
a potem mi zlizywała konfiturę jagodową z kromki i tez było pycha ale trochę kwaśne ;-)
a jaką miała umorusaną buzię...

Mojemu starszemu 1,5 roki bardzo posmakowal skradziony mi dzem:-Dposzlam po chusteczki a ten sie moją kanapką :-Dzajął przyszlam był caly w dzemie i wołał mamo am am:-D:-Di do tego wzial sobie z szafki Swoje mleko Bebilon dwie puszki pod pache wygladal jak jakis paker nie wiem jakim cudem otworzył ale on sobie z wszystkim da rade:-D:tak:musialam zbierac mleko z dywanu:-D do tego rozbił Bobofruta i wylal mi rosól do prania :-DOj te nasze maluszki spryciule:-DTrzeba pilnowac je na kazdym kroku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry