Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kup sobie ciasteczka imbirowe albo do herbaty dodaj troche imbiru:-). Pomaga. A co do zapachów to tez tak miałam, najbardziej mi śmierdział rumiankowy papier toalaetowy 
Pozdro
. Natomiast od 5 do około 18 tygodnia ciąży czułam się źle. Miałam nudności i mdłości. Wymiotowałam 3 razy dziennie. Nie znosiłam zapachu kawy, mięsa, środków czyszczących, lodówki, gazu, itd.
. Jak tylko widziałam reklamy różnych pokarmów (głównie słodkości) i alkoholi, a także programy kulinarne, mdliło mnie. Zmuszałam się do jedzenia. Ciągle chciało mi się spać i bolał mnie brzuch.
.To byl horror budzilam sie w nocy na siusiu i tylko wstalam odrazu mega mdlosci
.Ale na szczescie juz mi przeszlo a trwalo 3 tygodnie i myslalam ze sie nigdy nie skonczy .Nie wiem czy to ci pomorze ale na mnie dobrze dzialal swiezy ananas najlepiej schlodzony w lodowce ,pomagal przynajmnie jak go jadlam to nie czulam mdlosci ,to bylo piekne uczucie hehe .Pozdrawiam