reklama

O naszych chłopach ;)

wiolu nie masz sie kim przejmowac takie sa te stare france zadzrosne i tyle ja tez nie mogłam wczesniej przy nich mowic ze zle sie czuje bo zaraz robili ze mnie ksiezniczke i kazali przestac cudowac dopiero jak trafiłam do szpitala i grozila mi utrata malenstwa zrobiło im sie głupio trzymaj sie ciotka i lez brzuchem do gory masz do tego pełne prawo a ona niech cie w d.... ugryzie

reklama
Dzięki dziewczyny ,mojej teściowej od początku nie pasuje ta ciąża ,tak jakby ona mnie utrzymywała .Dobrze że znią nie mieszkam bo bym się znalazła w wariatkowie :laugh: :laugh:

Dzisiaj rano sie usmialam!!! Mowie do kristiana tak: ale mam mezczyzn!!! Jeden nie chce wyjsc z brzucha a drugi nie chce wyjsc do pracy!!!! Co wy na to??? Ciekawe czy duzo beda mieli podobnego jezeli juz sa pewne rzeczy widoczne!!!

mój Darek mówi,że kolejny Mundial obejrzą razem z synkiem i jak skończy 10 lat to mu kupi autko do jeżdżenia po polu i nauki jazdy,tak jak zrobił jego tata ;)

No Olu moj juz od samego poczatku mowi ze pierwsza zabawka dla Allanka bedzie "Carrera Bahn" (tor do autek porsche i nie tylko)!!!

reklama
;D ;D ;D ach ci mezczyzni moj juz jest wykapany tatus wszystko o co go prosze robi na odwrot oby tylko nie złapał bakcyla do wedkowania bo juz wiem gdzie bede spedzac weekendy a jak sie nie dopasuje to bede siedziec sama w domu :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry