reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
niezle moj marcin tez jest juz bardziej niecierpliwy niz ja i jak przychodzi z pracy i widzi mnie jeszcz pełna wigoru i skaczaca po całym domu chyba mu sie ten widok nie podoba a jak dzwonie do niego w jakies sprawie to nie zdaze mu nic powiedziec a on mi krzyczy do słuchawki co juz juz sie zaczeło jak mu mowie ze nie to mowi jejku chcesz zebym zawału dostał ach te nasze chłopy

Madziu moj jakos sie do roboty nie garnie!!! Przewijak czeka na przymocowanie doi sciany zeby sie nie przewrocil, od momentu kupna, okna tez mi obiecal umyc a dzisiaj ja to zrobilam!!! Och chyba musze go troche przycisnac!!!

UFFF SZALONA BABA JUZ MYSLAŁAM ZE POROBIE ZDJECIA Z UKŁONAMI DLA CIEBIE CHOCIAZ 7 TO TEZ JEST WYNIK JESTES THE BEST JA BYM PRZYSŁOWIOWO PADŁA NA PYSK TAK MI KOLANA KLEKAJA POD CIEZAREM JAK NOSZE

Dziekuje za uznanie ale przy ostatnim to juz mnie kolka zlapala i nie puszcza do tej pory!!! Sama sie sobie dziwie ze tyle udalo mi sie zrobic i nawet kristi zauwazyl ze jakos w domu przejasnialo!!!

KRECIKU ty lepiej zostaw to na jutro ,trzeba troszkę odpocząć .Ja miałam pomyte itak guzik z tego bo codziennie burze i opady .Ale jak tylko się wypogodzi że nie będzie padało to też muszę się za nie wziąść

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry