reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O porodach...

widzę że trochę się tu działo i mnie ominęło:-)

mam pytanko:-D czy jak się rodzi w wannie ..to jest się całkowicie rozebraną?

aa... i tak sobie myślę... że rodzić będę w skarpetkach:-D bo mi stopy zawsze marzną:-D

reklama
Futrzak na filmach zawsze rodza na go w wannie;)
Co do skarpetek to juz wiele razy słyszałam zeby je miec bo podczas porodu stopy marzna;)

mi M powiedział, że mi kupi takie wielkie kapcie w kształcie kopyt słonia do porodu - żeby mi cieplutko było :-D

hehehe:-) jak zamówi z allegro to podeślij linka :-D

a ja myślę o porodzie w wannie bo w moim szpitalu jest taka możliwość ... ale kurcze ja to się boję tej nagości...heh :-)...wiem że i tak od pasa w dół będę rozebrana ... ale taka cała to się za wczasy stresuję:-)

widzę że trochę się tu działo i mnie ominęło:-)

mam pytanko:-D czy jak się rodzi w wannie ..to jest się całkowicie rozebraną?

aa... i tak sobie myślę... że rodzić będę w skarpetkach:-D bo mi stopy zawsze marzną:-D

To prawda, ja mam takie zakopianskie :-D

Katjusza, jakas aluzja z tym sloniem od meza dana byla, czy tak lubi te zwierzatka sobie? :)

Futrzak, wczoraj doslownie o tym gadalysmy na 'zagranicznym' bo ja mam taki plan- rodzic w wannie... Tylko, ze u nas to tak rodza od 30 lat kobiety (znaczy sie w tym szpitalu) i maja specjalne wanno-baseny do tego przygotowane...I wiem, ze jest czysto itd..

Mnie nagosc nie przeraza, bo np tutaj to ma sie max 2 polozne jezeli wszystko idzie ok, a partner to wiadomo.
Powiem Ci, ze w trakcie porodu to juz i tak bedzie Ci wisiec czy jestes nago czy nie... ja przynajmniej tak mialam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie wiem futrzak jak jest w tym szpitalu w którym ty bedziesz rodzić natomiast u mnie mozesz siedziec w straoju kompielowym lub podkoszulku meża i majteczka do czasu pełnego rozwarcia i porodu;-)

no muszę się zapytać jak to jest u mnie w szpitalu ...hmm... w podkoszulku... to po porodzie jak się wyjdzie z takiej wanny to normalnie miss mokrego podkoszulka:-)

co do czystości też nie mam tutaj oporów ... gdyż sale porodowe i sala z wanną na prawdę pierwsza klasa:-)

nie wiem futrzak jak jest w tym szpitalu w którym ty bedziesz rodzić natomiast u mnie mozesz siedziec w straoju kompielowym lub podkoszulku meża i majteczka do czasu pełnego rozwarcia i porodu;-)

U nas tez mozna stroj albo krotsza koszulke...
Hahahaha, wszyscy szukaja koszul nocnych do rodzenia itp, a ja bede sie rozgladac za strojem kapielowym

reklama
Do góry