Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)w pampersach i albo mają w buziach smoczki albo butlę z zimnym mlekiem, tu naprawdę dziecku wlewa się mleko prosto z lodowki do butelki i nie podgrzewa się go!!!!!!!!!!
Ja też dawałam smoczek Karolinie tylko na noc i w ciągu dnia na drzemki, a już pożegnaliśmy się z nim na dobre przed jej drugimi urodzinami i nie było problemu, po prostu zostawilam któregoś dnia na parapecie przy otwartym oknie i ptaszek go zabrał!!!
Ale to co zobaczylam tu w Irlandii to był szok dzieci w wieku 4 a nawet 5 lat chodzą ( a raczej siedzą w wózkach bo matce się nie chce za dzieckiem biegać)w pampersach i albo mają w buziach smoczki albo butlę z zimnym mlekiem, tu naprawdę dziecku wlewa się mleko prosto z lodowki do butelki i nie podgrzewa się go!!!!!!!!!!
I jeszcze jedno, noworodek bez czapeczki![]()

czy oni tam sa normalni?albo to my przewrazliwieni jestesmy
ja na poczatku przeżyłam istny SZOK. i przede wszystkim brudne, ufaflane te dzieci od jedzenia ło matko.... Nie raz nas ludzie na ulicy zaczepiali mówiąc że to chyba najczystsze dziecko w Yorku
a najbardziej przerażaja mnie te noworodki w centrach handlowych, hipermarketach, w PL też, ale nie na taką skalę
i z głoymi pytusiami, wyobrażacie sobie
aż takie pajęczynki mają na tych sinych nóżętach, a ojciec latem w kurtce puchowej zasuwa...bez komentarza. już mnie to teraz nie dziwi...Wiesz jak masz taka mozliwoscNie no dosłownie koszmar - ale co kraj to obyczaj.
Ja tam mam zamiar do hipermarketu jak najmniej zabierać bąbla.
Wolę sama pojechać i zostawić dzidzię z babcią aniżeli miałoby zarazić się jakimś paskudztwem.

Wolałam isc z wozeczkiem do Hipermarketu niz zostawic pod sklepikiem

Ale wam powiem ze podobno w wielu krajach niestosuje sie czapeczek dla dzieci