magdziunia
Październikowa Mama'08
Ech ... faceci ... zawsze chcą być górą.
Wanilko nie przejmuj się tym.
Wanilko nie przejmuj się tym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na temat przyszłego taty opowiem Wam coś fajnego. pare dni temu M mnie pyta czy oglądałam prognozę pogody na następny dzień , bo ponoć ma lać, a ja na to: " no co ty!! dziewczyny na forum mówiły, że od jutra lato wraca", na co on ledwo utrzymując powagę:" aaaa, to sory!
niestety jego prognoza okazała bardziej trafna i nie omieszkał mi to wytknąć, mówiąc:
" no i jak tam dziewczyny na forum nie skarżyły się na pogodę???"

Mowi, że jeszcze zrobi Maluchowi krzywdę

i wezmie go na ręce dopiero w pazdzierniku
A wczoraj przed snem, jak lezelismy z Jula, stwierdzil, ze Mala nic sie we mnie nie wdala, bo nawet spi w tej samej pozycji, co on. A charakterek to bedzie miala... Boziu... Momentami biorę się za głowę 

Madzia dziekujeon jak jest kochany to az za bardzo,a jak klotnia to odechciewa sie
dwa lwy jestesmy
![]()

Hehe mój nieczytał bo twierdził ze on wszytko wie (tylko nie wiem skądA mój mąż ostatnio czyta z wielkim przejeciem gazety dla mam o pielegnacji noworodka i o przebiegu ciazy bo jak wspominalam ma zamiar uczestniczyc przy narodzinach córeczki)
) i przy porodzie spisał sie rewelacyjnie Teraz tez bedziemy razem rodzić.