reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
a mi te wszystkie mdłości o których piszecie minęły po ok 4 miesiacach i teraz nic mi nie przeszkadza i dobrze bo niedalłabym rady znosic tego dłużej

Mój dzidziuś też tak ma :-D Czasem tylko są to dłuższe chwile aktywności - rozpycha się wtedy synuś łokciami, kopie nogą, wypina się, przesuwa, a mój brzuchol skacze wtedy przedziwnie :szok: :-D

wczoraj na wieczor dzidzius chyba sie lekko przekrecil, bo nagle poczulam jak przejechalo przez pol brzucha noga...grrrrr...dziwne uczucie, a potem zaczela sie ponad godzinna akcja kopania, czasami az bolesna :laugh2:

dzisiaj rano tez dalo o sobie znac i poszlo spac :happy:

jednak jak znam zycie i tak na usg przekreci sie spowrotem i tyle bedziemy mieli z podgladania :laugh2:

witajcie!

julia6 to sie ciesz :happy: ja co prawda mdlosci nie mam juz od dawna, no ale ten perfum uparcie mi o nich przypomina i po porstu mi przeszkadza :dry: ma taki swiezy zapach i mam wrazenie, ze juz wszystkie z tego gatunku beda mnie odrzucac - musze sie przerzucic na jakies inne...

JA mialam tez straszne mdlosci i mama nadziej ze juz nigdy w zyciu nie bede wymiotowac.:baffled: :sick:

Odstawilam poranne mycie zebow na czas jakis 2 miesiecy.a wyobarzcie sobie ze na poczatku ciazy leczylam sie na brzucho bo wymiotowalam i ciegle zle sie czulam. zaden lekarz , po tym jak spojrzal w moje wyniki nie przypuszczal ze moge byc w ciazy.Zaczelam dopiero leczenie zeby za jakis rod do dwoch moc mniec dzieci:-D :-D :-D :-D Caly czas sie z tego smieje.
wiec 2 miesiace leczenia , potem caly czas dalej wymioty bez leczenia i mycia zebow i potem tabletki zeby juz przestac wymiotowac i umyte rano zabki:-D :tak: :-)
Teraz , odkad ruchy poczulam jak reko wszysto odjal.tylko czasami zdarzaja sie wpadki . ale to musi mnie cos naprawde obrzudzic.:tak: :tak:

Agutek badz dobrej mysli . napewno lerarz dojrzy co trezba.
Synus dzisiaj kopnal mamusie pare razy az koszula sie poruszyla i poszedl spac. potem domagal sie sniadanka kopnal znowu , dostal snadanko i poszedl spac:-D :-D
Zaczynam poznawac jego rytual dnia.Przeczytalam gdziec ostatnio ze te godzny baraszkowania dzidzi w brzuchu sa bardzo , jesli nie takie same jak godziny urzedowania bobasa po porodzie:tak: :tak: :tak:
wiec tak kolo 11 glodny , kolo 3 glodny,kolo 6 glodny.kolo 9 glodny. on caly czas jest glodny :-D :-D :-D

reklama
Dziewczyny wczoraj poszlam na aqua aerobik. troszke sie obijalam , bo skretow nie robilam,alebo jakis cwiczen ktore sprawialy mi trudnosc. a jesli robilam to tak polowicznie.:tak:
podeszlam na pocztaku do babaeczki i powiedzialam ze bede oszukiwac bo w ciazy jestem.

ona tak fajnie jeszcze to prowadzial , jak jakies cwiczenia byly ciezsze to mowila "w ciazy zostajemy w tej pozycji, nie w ciazy idziemy dalej":-D :-D

Czulam sie swietnie rozluzniona ,ale zarazem zmeczona. na dolne partie staralam sie robic wszystkiecwiczenia summiennie i musze powiedziac ze pierwszy raz w wodzie sie spocilam:-D :-D

Do góry