reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

u mnie efektow na szczescie tez nie bylo :laugh2:
ale kilka razy stalam juz w progu wc i sie zastanawialam czy wbiegac dalej :szok:

debiutantko to jednak kupilas ten worek? pewnie teraz bedziesz sie na nim wylegiwac hihi...z tego co wiem to chyba bedzie bardzo przydatny w tej pierwszej fazie porodu :tak:

reklama
Jejku Bardzo Wam współczuje, ja nie miałam zadnych mdłości, niestety nie odrzucało mnie ani od kawy ani od piwa ani od fajek:-:)-( wiec musiałam sama je odrzucić za pomocą silnej<?> woli:tak::tak: Za to jestem cholernie wrażliwa na zapachy, szczególnie na dym tytoniowy (o ironio)

Tak z innej beczki - Wiecie co? jestem cała szczęśliwa że zbliżają sie swięta bo bzika dostaje od tego odpoczywania, im mniej mam do roboty tym mniej mi sie chce. :no::no: ale tak być nie może!! co będzie jak sie do tego błogiego lenistwa zanadto przyzwyczaje?:-D:-D:-D

roksi mowia, ze fazy aktywnosci brzuchowej przenosza sie na rzeczywistosc :laugh2: ciekawe ;-)

moje dziecie rozszalalo sie wczoraj wieczorem na 2h! kopalo jak szalone..az maz sie dziwili, ze potrafi juz takiego mocnego kopa dac :szok:
a potem dzisiaj przed 5 rano sie obudzilo i znowu fikolki odstawialo :laugh2:

czesc wam dziewczyny!

Tak z innej beczki - Wiecie co? jestem cała szczęśliwa że zbliżają sie swięta bo bzika dostaje od tego odpoczywania, im mniej mam do roboty tym mniej mi sie chce. :no::no: ale tak być nie może!! co będzie jak sie do tego błogiego lenistwa zanadto przyzwyczaje?:-D:-D:-D

wiesz co..to niestety prawda, ze im mniej do roboty tym wiekszego lenia sie ma...ja czasami siedze w domu i palcem mi sie kiwnac nie chce, patrze tylko na to co trzeba posprzatac i na tym sie konczy :-p

nie przejmuj sie jednak, ze sie przyzwyczaisz do leniuchowania - dzidzia na pewno ci na to nie pozwoli :laugh2:

Debiutantko ile taki worek kosztuje?

ja sie zastanawialam na pilka dmuchana , cwiczylam kiedys na niej na aerobiku wiec troszke wiem jak sie obslugiwac,;-) ;-) ale potem doszlam do wniasku ze jednak nie.:baffled: bo na niej trezba miesnie brzuch anapinac zeby ja utrzymac, zeby z pod tylka nie uciekla ,a tego wole nie robic.:tak:

A jak ten worek wyglada. bo ja chyba jak chodze do kolezanki na kawe to wlasnie na takim siedze.ale ten jest kwadratowy i z jaka wlasnei kasz w srodku:tak:

Teraz to nie licze na rzadne efekty ,ale po ciazy owszem:tak: i to jak najszybsze.

Ale wlasnie tego sie obawiam.nie bedzie szybkiego ,widocznego efektu i sie poddam.mam slomiany zapal:eek: :eek: i pewnie tak jak kiedys nie raz pomysle sobie nie iwdze roznicy to nie jade wiecej:szok: :szok:

Taka wlasnie jestem.wiem ze nie moge sie efektow spodziewac juz zaraz po pierwszych zajeciach ,ale jak juz po pierwszych 2 miesiacach nie bedzie to sie wypalam:tak: :baffled: :cool2:

dolegliwosci:

znowu mnie pali gardlo :baffled:
nocka okropna...boki bola, prawa noga mi dretwieje.....bleeee....a to bedzie coraz gorzej :szok: :laugh2:

reklama
Ja to jestem jakas spowolniona:szok:
Ciezko mi sie z lozka wstaje:szok:
i rownie ciezko sie przekreca:szok:
mezus sie smieje ze niedlugo bedzie musial mnie wciagac po chcodach:szok:
hahaha daje sobie rade na schodach ,ale na lozku i kanapach czuje sie jak niedolezna:szok: :szok: :szok: :szok: Musze sie rozbujac zeby wstac, albo ktos mnie popchnac musi.:szok: :szok: :szok:
A puzniej to nie wiem jak sobie poradze:no: :no: :no: :no:

Do góry