reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A ja wieczorkiem jadę do ginekologa. USG miałam robione 2 tygodnie temu więc pewnie tym razem nic z tego. Ale sprawdzi chociaż czy ten pessar dobrze się trzyma bo mam wrażenie, że się przekrzywił. No więc czeka mnie wycieczka - zawsze to wyjście z domu, czyli atrakcja!

reklama
A ja wieczorkiem jadę do ginekologa. USG miałam robione 2 tygodnie temu więc pewnie tym razem nic z tego. Ale sprawdzi chociaż czy ten pessar dobrze się trzyma bo mam wrażenie, że się przekrzywił. No więc czeka mnie wycieczka - zawsze to wyjście z domu, czyli atrakcja!

no tak atrakcja, że hoho ;-) :laugh2:
daj znać po wizycie co i jak...ja idę za 9 dni i będziemy w końcu podglądać córeczkę..jupi!!!:cool2:

ja dzisiaj byłam u kosmetyczki i jakoś już mi to przyjemności nie sprawia...ale tylko dlatego, że ten brzucholek przeszkadza :-p
jeju, normalnie nie mogę się doczekać kiedy będzie już mniejszy i będę mogła swobodnie śmigać w tempie mi odpowiadającym :-p

elza74 -jak ty to robisz ze mało jesz?:-)....ja bym chciała schudnąc w ciazy chociaz 1 kg , bo do tej pory przytyłam 26kg ale 14 kg odzyskałam po tym jak schudłam.Nogi mnie bola od chodzenia.A jutro znów na wage musze stanąc i szlak mnie trafia jak o tym pomyslę.
Ja mam jeszcze wizyty u kardiloga w lutym bo miałam sama operacje na serce i musza mnie skonsultowac co do znieczulenia ZZO .Także pewnie bede miała to za darmo....przynajmniej to !!!

jarzyneczko w ciąży się tyje a nie chudnie, więc ani mi się waż tracić jakieś kologramy ;-) :laugh2:
po porodzie wszystkie będziemy walczyć z nadprogramowymi kilosami więc się nie przejmuj - jakoś to będzie :-p

magdakap a co to za ból? współczuję..brałaś może coś na to? tylko czy coś w ogóle na to można wziąć :dry:

ja też prawie całą noc nie spałam i dzisiaj jestem delikatnie mówiąc do d*** :evil:

nie macie wrażenia, że może te wiatry jakoś też na nas wpływają?
wszyscy chodzą jacyć tacy niespokojni i nadwrażliwi...to może i przez to w nocy kiepsko się sypia jako rezultat tego?

A mi nic nie leci :no: ale chyba mam jeszcze czas no nie?
Ja te skurcze mam chyba od miesiąca. To nie boli, ale czuje takie dziwne napięcie jakby mi ktoś na ten moment brzuch od środka żelazem wyłożył:baffled::eek:
najczęściej brzuchal twardnieje mi wieczorem i w nocy...:baffled:
Dzisiaj mam wrażenie że mała znowu ułożona jest pupą w dół bo czuje kopniaki blisko pęcherza, ale może sie jeszcze odwróci do porodu jeszcze troche czasu...ja myśle :baffled:

Mnie dzisiaj w nocy złapał taki dziwny skurcz w pachwinie:wściekła/y:, boziuniu, nie mogłam sie ruszyć w końcu zacisnęłam zęby, zmieniłam pozycje i po chwili przeszło:szok::sick:
Jarzyneczka nie gub kilogramów, :no::no:będziesz martwić sie potem....:laugh2:
Ja ostatnio nie przybieram zbytnio na wadze, ale sie nie martwie bo mała rośnie mimo tego.
Dużo przybrałam na początku ciąży (12 kg), może to przez to że fajki rzuciłam:baffled: :confused: i waga mi stanęła, no i dobrze :laugh2:

reklama
Do góry