reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Miloku, ja też na stawianie się brzuszka biorę nospę, nawet do 4x dziennnie. Lepiej zapobiegać tym skurczom nawet jeśli nie są bolesne. Napewno nie zaszkodzi!

reklama
Roksi te wezly to tak z dnia na dzien nie wyjda niestety
to tak kolo tydognia a przy a moze i nawet dluzej, ale pamietaj nagrzewaj i zawin sie szalikiem

Mel trzymam kciuki ze synek nie wypcha sie wczesniej
a kiedy sie przeprowadzacie , macie juz konkretna date?

nic jeszce nie mamy oprócz planu, ze na poczatku marca mamy juz sie wyprowadzac

A ja pobiłam kolejny rekord w długości spania, od 23:00 wczoraj do 11:30 dziś. Jak nie muszę to wydłużam ten stan maksymalnie, żeby czas szybciej zleciał.

Ja jestem po operacji serca i wiem co znaczy strach w takich sytuacjach.Mojej małej w 20 tygodniu wykryto niedomykalnośc zastawki trójdzielnej- na szczęscie nie jest to wada i nie mam co się przejmować.^ lutego jadę do kardiologa do Anina na kosulatacje w sprawie sposobu mojego porodu.Operacje na sercu przeprowadza się teraz zaraz po narodzinach dziecka i wtedy mala ranka i dziecko nic nie pamięta.Szkoda mi tylko tej młodej mamy - ile teraz stresu bedzie miała to szok, a nie powinna sie denerwowac bo to jej nie pomoże.szczerze współczuje jej bo ja tez przez tydzien byłam w stresie , do momentu kiedy kolega kardilog nie wtłumaczył mi na czym ta niedoskonałosc polega.Teraz wiem i jestem spokojna, jednak pod opserwacja kardiloga i moja mała tez.
Zastanawia mie jejnak to ze nie powiedzieli jej dokladnie co jest z tym serduszkiem...dziwne ...poza tym sami powinni doprowadzic do szybkiego badania plodu , im szybciej tym lepiej , a tu czekanie dwa tygodnie...

Mój czas spania to: 24 do 9.30....chyba raz zdżyło mi się pospać do 10.30.Mała mi nie pozwala bo się napina i chce juz wstawać.

wow niezle
ja polozylam sie podobnie, ale o 6 juz byla pobudeczka na Jasiowe mleko
a co robisz ze starsza pociecha zeby tyle pospac?

Mati wstaje coprawda o 7 rano ale z racji, że ja nie na chodzie, to obróbka i prowadzenie do przedszkola przypada tatusiowi lub babci. Dzisiaj nawet nie słyszałam jak sie szykują.... naprawdę nic nie robię.....ale na szczęście już nie długo.....

reklama
ale mnie miloku teraz nastraszyłaś...
idę w tym tygodniu na usg, a jak moja lekarska też coś przeoczyła??
tfu tfu!!!
musi być dobrze!!!! :eek:
przecież dokładnie oglądała długo serduszko i ja sama widziałam, że jest 4-komorowe....
Agutek - pomyśl - chodzisz prywatnie, na każdej wizycie masz robione usg, sama mówiłaś, że dokładnie oglądała twoja ginka serduszko i inne narządy. Na pewno jest dobrze!!
Na dobrą sprawę to ja powinnam się zamartwiać, bo ostatnie usg, trwające raptem minutę miałam w 23-24 (chyba) tygodniu ciąży.

Do góry