reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Agutek - ja strasznie jestem ciekawa, ile mniej więcej mały waży, jak tam moja szyjka, itp...

Dziś się pewnie nie dowiem, choć może mnie moja ginka zadziwi i zbada ginekologicznie??
Nie zadziwiła mnie ginka.. Nie badała mnie, tylko posłuchaliśmy tętna dzidziusia.. Przytyłam ok. pół kilograma przez te trzy tygodnie.. Tak że na razie jestem 12,5 - 13 kg na plusie.. A biorąc pod uwagę to, jak bardzo jestem spuchnięta, to pewnie nic nie przytyłam, tylko ta woda zaważyła ;-) Mam nadzieję, że mimo iż moja waga stoi prawie w miejscu, dzidziuś rośnie prawidłowo..
Morfologia dużo lepsza po zastrzykach, nawet wynik badania moczu jest rewelacyjny, chyba podczas ciąży takiego nigdy nie miałam :tak:

musze brać dużo żelaza, ogólnie lekarz powiedział mi że powinnam być już na zastrzykach ale oszczędzi mnie bo są bardzo bolące:wściekła/y:
Pewnie zależy jakie.. Ja miałam zastrzyki Ferrum i nie bolały :tak:

A ja znowu muszę się pożalić na swojego szkraba. Stresuje mnie ta Jego ospałość. Mało się dzis rusza. Najchetniej bym się podłączyła pod KTG i tak leżała całymi dniami. Wtedy bym była spokojna.:))

Właśnie się dowiedziałam, że jedzie do mnie łóżeczko :tak: :-D Ale się cieszę!! :-D Złożymy dziś i będzie kącik dla Piotrusia :-D :-D :-D

magdakap - na pewno wszystko jest dobrze :))

Moja pani doktor słuchając dzisiaj tętna dzidziolka stwierdziła, że musi być bardzo "żywym" dzieckiem i ruchliwym :eek: Potwierdziłam, bo faktycznie wiercipięta z niego niezły.. Ale skąd ona to po tętnie wiedziała?? :confused:

mnie pobolewa kosc lonowa ale tak zupelnie sporadycznie i przewaznie wieczorem ,

czesciej mi za to dokucza kosc ogonowa :szok: boli tak ze neiwiem jak usiasc ani sie polozyc

bylam dzisiaj na zakupach , wymienilismy laptopa bo ze starym juz sie nie dalo wspolpracowac i troszke polazilismy po miescie . w tym czasie to chyb aze 3 razy mialam takie skorcze ze musialam pzrystanac . no-spa mi nic nei daje , a przynajmiej tego nie widze:dry:

mam dziwna dolegliwosc, nie wiem czy Wam sie tez to zdarza
boli mnie kosc lonowa
nie wiem czy wiecie co mam na mysli :eek:
tak jakby sie jakies kostki rozlazily tam w srodku, hm

doskonale rozumiem

juz dawno o tym pisalam
boli mnie tez i w obu ciążach jest to samo
ciężko czasem wstać z wyrka rano :-p

a puchną ci dłonie?? bo mi paskudnie...aż mnie palce bolą przy zginaniu...ble :baffled:

ooooo to tez mialam w pierwszej ciązy, cholerstwo jedno
rano bylo tragicznie jakbym miala powykręcane palce w stawach - taki ból :szok:

co do moich zatok, to poinhalowalłam sie wczoraj troszke i kurcze dzisiaj jest lepiej !!!!!

Melanie u mnie wieje jak cholera a u Ciebie nad morzem to pewnie zawierucha straszna , pewnie Ciebie przewialo

hmmmm dzisiaj u mnie nie wiało za bardzo

a te zatoki to nie mam pojęcia od czego, bo ja od ok tygodnia a chaty nie wychodziłam, poza kilkoma krokami do auta i do sklepu :baffled:

reklama
Do góry