Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to czekam na zdjęcia, a co do kupek, to ciężko coś powiedzieć, bo niby mały je ciągle to samo i pije jeśli już to tylko wodę, a jednak kupki raz bardziej rzadkie, raz gęstsze, raz bardziej żółte, raz zielone. nie wiem od czego to zależy, ale robi codziennie 2, nie męczy się i nie budzi we mnie niepokoju, więc chyba jest OKa jak u was kupki?zadkie sa? u nas takie zadkawe ale my na cycu wiec podobno ma tak byc. naszczescie nie mamy problemu z kupkami, jak przeszlam na ta diete bezbialkowa to tymbardziej nie ma problemu, maly robi od 1 do 3 dziennie. jak mial miesiac to bardzo sie meczyl, bywalo ze 5 dni nie robil i byl ryk.Mialam ci wyslac zdjecia ale strasznie ciemno wyszly , musze zrobic jeszcze raz
w gruncie rzeczy pomysłu brak... no chyba że może kupsztal był inny (rzadszy np, inny skład bo nowe pokarmy) niż zazwyczaj... bo przy takich okazjach u nas skóra pupciowa też reagowała czerwienią. a te maści pomagają?
No to czekam na poradę: Justyna ma masakrycznie odparzoną dupinę. Aż białe krosty wyskoczyły!!! Przewijam ją często, wietrzę pupę kiedy się da (po 2 godz. dziennie), myję tylko wodą i mydełkiem Bambino (cały czas tak samo, od urodzenia nic nie zmieniałam), nie stosuję zadnych oliwek i pudrów, tylko Alantan Plus (zielony) maść, smarowałam te odparzenie Sudocremem i czymś podobnym z Nivea (kojący krem przeciw odparzeniom), teraz jak po 3 dniach nie ma poprawy to smaruję maścią na brodawki sutkowe. Siostra kazała mi kupić Bepanthen albo Tormentiol, bo ponoć najszybciej działają, ale Tormentiol okropnie brudzi... Aha, nie zmieniałam pieluszek (jedziemy na Pampersach) ani chusteczek (Active Baby). Jakieś pomysły?