reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
A ja własnie bym chciała 2 dziewczynke hehe, ale jak bedzie "Fifolek " to się nie obrażę. My poki co $ nie wyrobimy na drugie, ale za rok za dwa :) może się uda. A jak u ciebie "tamte sprawy"?

u nas dziewczynka to był chyba cud bo w rodzinie małża sami chłopcy sie rodzą...nawet już mieliśmy imię prawie wybrane: Gabryś albo...Filipek :-D a tu nagle zonk dziewuszka! wszystkie babcie i ciocie wniebowzięte że mamy córcię...a teraz mysle że fajnie byłoby mieć parkę...synusia mamusi, bo córcia to już wiem że tatą oczarowana :-)

A ja zawsze chcialam miec chlopaka i mam :-) (Nawet jak jeszcze nie znalismy plci, to mowilismy na brzucho Walercio - moze ktoras kojarzy :-)) I cos czuje, ze gdybym kiedys jeszcze zaciazyla, to bylby kolejny chlopak:-)

reklama
czy wasze dzieciaki tez tak ulewaja / wymiatuja po sloiczkach, normalnie zjada a potem po trochu wyplywa to z niego, zwlalam to na to, ze lezy zaraz na brzuchu albo siada i uciska zaladek, ale ostatnio nawet go troche trzyma w pionie by sie ulozylo a mimo to mamy taki problem, dodadm, ze po roznych daniach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry