reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Jest normalna, to naprawdę jeden z najlepszych lekarzy jakich znam, poprostu niunia tak źle znosi przeziębienia. Dzwoniiłam do lekarza który prowadził nas w szpitalu, powiedzial to samo, mamy dawać ten syrop przeciwwirusowy i zbijać temp jeśli będzie powyżej 38, i jak w pon będzie bez zmian to mamy przyechać. Co do lekarki to jeszcze nigdy nie postawiła złej diagnozy w przypadku starszej córki. Zobaczymy co będzie, zmęczona jestem już...

mam wrażenie że coraz gorzej, tzn niby tak samo, ma okropny katar od którego ma odruch wymiotny i zdarza jej się czasem zwymiotować jak się "zaciągnie" jak temperatura zbita, to wygląda normalnie ale jak tylko przeciwgorączkowe przestają działać to wciągu 10 minut z 37 robi się 39... je normalnie, bawi się normalnie, śpi też w miarę.. tylko katar, załzawione oczy i gorączka. Ale poprawy nie widzę żadnej.

Melduję, że nie ma gorączki od 24 godzin :-) ale za to pojawiły się kropki...ospa???? wyglądają trochę na atopowe, ale jeszcze nigdy takich nie miała...zobaczymy co dalej :-)

Cass, współczuję Majuni. Jak się dzisiaj czuje?

W związku z rozpoczętym sezonem "gryzoni" owadzich mam pytanie roku: CO PRZECIWKO KOMAROM MOŻNA STOSOWAĆ U NASZYCH MALUSZKÓW??? To dla mnie bardzo ważne pytanie!

reklama
efa z tego co wiem to w aptece jest off dla dzieci i chyba można dla takich bąbli, bo koleżanka używała jak mały jej miał pól roku, a ona jest aptekarką. Ja dla starszej mam z ziaji, ale to jest od roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry