reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Są takie praeparaty w sprayu albo w żelu od 1 miesiąca. Nie wiem czy czasem jakiś off też nie jest dla takich maluchów. Ja kupowałam w sprayu. No i obowiązkowa moskitiera na wózek

Cass super że już bez temp. Ja bym zrobiła CRP z krwi gdyby gorączka trwała dłużej niż 5 dni. A na wredny gęsty katar dobry jest Mucofluid spray do nosa (recepta).

Efa my póki co moskitiere używamy ale sama jestem tematem zainteresowana i postaram się rozeznac dziś wieczorem w pracy.

Ostatnio w przelocie widziałam w Rossmanie kilka preparatów ,ale Niunia już czadowała i musiałam sie szybko ewakuować,no i dokładnie nie pooglądałam...

dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki miały już robioną morfologię po 4miesiącu życia? bo podobno jest to wskazane w celu uniknięcia anemii;-) ,zwłaszcza dzieciaczki na cycu mają większe ryzyko :tak:

mój po wyjściu ze szpitala nie miał ani razu pobieranej krwi

to Natuś jak będziesz na wizycie to poproś o skierowanie na morfologię, bo troszkę dziwne, że Twój pediatra sam od siebie nie dał jeszcze skierowania, a wiesz nasze dzieciaczki mają troszkę opóźnienie z rozszerzaniem diety i mogą mieć niedobory żelaza,zwłaszcza ,że chyba Pudzianek jeszcze mięska nie je, ani chyba żółtka. Nasz pediatra 2 mce temu sama nas zapytała i dała skierowanie,zrobiliśmy badanie i miała troszkę niedobory, więc piła żelazo,dwa dni temu skończyła. Teraz musimy odczekać 2 tyg i zrobić ponowną morfologię.

no teraz to długo nie planuję wizyty, ale jak będę u alergologa, który też jest pediatrą to go zapytam. ale dziwne, bo nasza pani doktor raczej z tych, co to bardzo dokładnie wszystko oglądają, dają skierowania do różnych lekarzy itd.

każda z Was robiła dziecku morfologię????

może zapomniała zapytać Was , albo miała już wyczerpane limity, bo wiesz jak to jest czasami z lekarzami
wink2.gif
mamaagusi pisała dziś na głównym,że morfologię robiła dzisiaj i jutro odbiera wyniki,

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry